Alle samlingerKom i gang
Vejledning til opstart

Ny indenfor telematik? Vi er klar til at hjælpe! Her er, hvad du har brug for at vide, for at få mest gavn af Trackunit Manager.

Opdateret over en uge siden

Trackunit Manager er flådestyringsløsningen, der er designet til byggesektoren. Få alle dine Mixed Fleet-data forbundet, indsamlet og præsenteret for dig på én platform i realtid. Hvis du gerne vil afhjælpe daglige problemer og eliminere nedetid, giver Trackunit Manager dig mulighed for at handle baseret på et godt overblik.

Med Trackunit Manager kan du:

• Finde udstyr til enhver tid

• Beskytte dit udstyr mod tyveri

• Få besked om maskinproblemer

• Diagnosticere problemer eksternt

• Proaktivt administrere servicer

• Tilpasse din flåde gennem udnyttelsesdata

• Identificere usædvanlig brug

og meget mere...

For at du kan komme godt i gang med Trackunit Manager, har vi samlet et par artikler til dig, der kan guide dig igennem den grundlæggende opsætning. Find ud af, hvordan du opsætter din konto, hvordan du får mest muligt ud af dine enheder, hvordan du opsætter en rapport, og meget mere.

Du kan også få en gennemgang af Trackunit Manager i dette webinar fra Customer Success-teamet:

1. Lær de grundlæggende aspekter at kende

• Log ind på Trackunit Manager for første gang

• Aktivér din konto ved at klikke på linket i din kontoaktiveringsmail

• Opret, bekræft, og gem din adgangskode

Du er nu logget ind! Gem dette link i din browser for nem og hurtig adgang næste gang du logger på: https://new.manager.trackunit.com

Hvis du ikke har modtaget en aktiveringsmail, så se her

• Skift mellem sprog og måleenheder på Trackunit Manager-platformen

Trackunit Manager er tilgængelig på flere sprog. Du kan ændre sproget eller skifte mellem metriske eller amerikanske måleenheder i din profil. Se, hvordan du gør det, her

• Lær platformen at kende

2. Installation og konfiguration af dine enheder

Det hele begynder med installationen! Hvis enhederne ikke er korrekt installeret, kan du ikke hente de data, du har brug for, til at optimere din flåde. Måske installerer du selv enhederne, måske er enhederne allerede installeret, eller måske installerer en anden person enhederne for dig. Uanset hvad, kan du finde vejledninger, som kan hjælpe dig, nedenfor.

• Installation af en enhed

Find ud af, hvordan du installerer din Raw-enhed
Hvis du ikke kan finde en enhed i din konto, kan du være nødt til at aktivere enheden først. Kontakt vores Customer Support team for at få aktiveret dine enheder.

• Verifikation af dine enheder

Når du har installeret dine enheder, skal du verificere dem. Se, hvordan du verificerer dine enheder, her

• Ændring af oplysningerne om en enhed

Du kan ændre navnet på en enhed, så det passer til den maskine, enheden er monteret på, og så du nemt kan skelne mellem enhederne i din flåde. Se her, hvordan du tilføjer og ændrer oplysningerne om dine enheder

• Tilføjelse af enheder til grupper

Udfør en segmentering af din flåde, og opret fokuserede visninger for at zoome ind på et bestemt sæt udstyr og kun give brugere adgang til det udstyr, der er relevant for dem. Se, hvordan du bruger grupper til at administrere udstyr og personer

• Få mest muligt ud af dine enheder

Under Asset Home kan du tjekke op på den daglige maskinudnyttelse, se CAN-bus-sensordata og finde nærmere information om alle aktuelle, aktive hændelser. Du kan se detaljerede oplysninger om din enhed, herunder de grupper, som enheden er en del af, mærket, strømforsyningen, serienummeret og produktionsåret.

• Bevægelse: Vær informeret om en maskines placering på et bestemt tidspunkt.

• Insights: Analysér data fra din maskine.

• Specifikation: Match din maskine for at tilføje tekniske detaljer, billeder og dokumenter fra Speccheck, og få adgang til et væld af data fra vores database.

3. Afslutning af din kontoopsætning

• Invitation, redigering eller sletning af brugere

Du kan have flere brugere på din konto og tildele dem synlighed og brugerroller for at give dem adgang til bestemte grupper, maskiner eller administrative rettigheder, alt efter deres behov.
Se, hvordan du håndterer brugere af din konto, her
Find ud af, hvordan du håndterer brugerroller og tilladelser
Find ud af, hvordan du bruger grupper til at administrere udstyr og personer.

4. Få proaktive diagnoser

Find ud af, hvornår en maskine var aktiv, hvem der låste maskinen op, og hvor lang tid en tur varede. Du kan også få besked, når en maskine forlader en byggeplads, eller hvornår maskinen skal efterses. Nedenfor finder du nogle vejledninger i, hvordan du opnår disse oplysninger og mere:

• Rapporter

Vi har forskellige rapporter, der kan hjælpe dig med at opnå de bedste data, der passer til dine behov:

Du kan også planlægge en rapport og sende den til modtagere i og uden for din organisation. Se, hvordan du gør det, her

• Advarsler

Få et overblik over de advarsler, du kan konfigurere i Trackunit Manager, og find ud af, hvordan de kan hjælpe dig med at holde styr på din flåde. Se, hvilke advarsler du kan konfigurere med Trackunit Manager, her

• Serviceplaner

Få besked, når en maskine skal efterses, og hold styr på servicedokumenter og udførte servicer i Trackunit Manager. Se, hvordan du opsætter serviceplaner, her

Andre relevante links

Gå til toppen af denne side, og udforsk vores Help Center for at finde mere dokumentation. Brug søgefunktionen i toppen af siden til at søge efter specifikke nøgleord.