Hvordan opretter jeg en Afvigelsesrapport?

Med afvigelsesrapporten kan du registrere brug af dit udstyr uden for kontrakt.

Opdateret over en uge siden

Opret rapporten

Log ind i Trackunit Manager

1. Vælg Rapporter i menuen til venstre

2. Klik på Afvigelsesrapport i rapportvinduet

Create exception report DK.png

3. Vælg et Datointerval ved at oprette et brugerdefineret interval eller vælge en af de foruddefinerede muligheder

4. Vælg Filtrer efter grupper, kunder, zoner eller enkelte aktiver

5. Zoom ind på de særlige grupper/kunder/zoner/maskiner, du ønsker at inkludere i rapporten. Vælg fra dropdown-menuen. Ved Maskiner kan du også bruge søgefunktionen til at søge efter maskiner. Søg efter navn, mærke, type og/eller model

Date range exception report DK.png

Hvad du gør som det næste afhænger af, om du ønsker at:

• registrere weekendaktivitet

• registrere brug på hverdage over x timer om dagen

• registrere brug på hverdage uden for arbejdstiden

• udelukke ubetydelig brug i alle tilfælde

• registrere maskiner, der ikke er i brug

Registrer weekendaktivitet

1. I Berørte dage skal du vælge Kun weekend

2. Vælg Enhver aktivitet som Berørt aktivitet

Klik på Udarbejd rapport.

Dette vil vise dig alle aktiver, der var i drift i weekenden, og summen af disse driftstimer i det valgte tidsinterval.

Weekend usage DK.png

Registrer brug på hverdage over x timer om dagen

1. I Berørte dage skal du vælge Kun hverdage

2. I Berørt aktivitet skal du vælge Mere end basislinjen

3. Vælg forventede arbejdstimer som Aktivitetsbasislinje

Klik på Udarbejd rapport.

Dette vil vise dig alle aktiver, der var i drift mere end x timer om dagen på hverdage.

Weekday usage DK.png

Se brug på hverdage uden for arbejdstiden

1. I Berørte dage skal du vælge Alle dage

2. I Berørt aktivitet skal du vælge Enhver aktivitet

3. Vælg Uden for arbejdstid som Berørte timer

4. Vælg Start-og Stoptidspunkt for din arbejdsdag

5. Klik på Udarbejd rapport

Dette vil vise dig aktiver, der arbejdede uden for de aftalte arbejdstimer.

Weekday usage above DK.png

Udeluk ubetydelig brug i alle tilfælde

1. Vælg dine Berørte dage

2. Vælg din Berørt aktivitet

3. Vælg de forventede antal minutter af afdragsfri periode

Dette vil udelukke aktiver med mindre aktivitet end den angivne afdragsfri periode. På dennemåde kan du udelukke scenarier med ubetydelig brug, såsom 10 minutter brugt på parkeringeller enhver anden aktivitet, der ikke ville blive betragtet som bevidst overforbrug.

Registrer maskiner, der ikke er i brug

1. I Berørte dage skal du vælge Alle dage

2. I Berørt aktivitet Mindre end basislinjen

3. Vælg det mindste antal arbejdstimer, der angiver meningsfuld brug

4. Klik på Udarbejd rapport

Dette vil vise maskiner, der arbejdede mindre end et meningsfuldt antal timer, som ville kvalificere maskinen til at blive brugt nok. Rapporterne kunne f.eks. vise de maskiner, der arbejdede mindre end 4 timer om dagen eller slet ikke arbejdede.

Brug denne rapport til at identificere maskiner, der står stille eller næsten ikke bliver brugt, og flyt dem til et sted, hvor der er brug for dem. På denne måde kan du optimere brugen af hele din flåde, og dine kunder skal ikke betale for maskiner, de ikke bruger.

Sådan læser du den udarbejdede rapport

Når du opretter en rapport, får du vist:

• en oversigt over anvendte filtre

• en oversigt over aktiver med overskydende timer

exception report.png

Resten af rapporten består af en daglig oversigt over aktivitet, hvor der er konstateret brug, som er uden for kontrakten.

1. Samlet antal overskydende timer pr. valgt interval

2. Dage med afvigelse

3. Dage med aktivitet

4. Start-og Stoptidspunkt og placering

5. Daglig aktivitetsoversigt

1. Arbejdsdag (samlede timer i alt fra dagens første til sidste aktivitet)

2. Samlet tilbagelagt afstand

3. Samlet køretid dagen igennem

4. Samlet antal driftstimer i alt

6. Oversigt over 24 timers aktivitet

1. Første række: time på dagen

2. Anden række: driftsminutter inden for den pågældende time på dagen

3. Tredje række: visuel repræsentation af driftsminutter pr. kvarter

exception report1.png

Planlæg rapporten

Når du har genereret rapporten, kan du planlægge den til at blive sendt til personer i og uden for din organisation med en bestemt hyppighed. Se, hvordan du planlægger en rapport, her