Hvordan bruger jeg Asset Home?

Udforsk og forstå dine maskiner i Asset Home. Kontroller den daglige maskinudnyttelse, CAN-bus-sensordata og undersøg aktive hændelser.

Opdateret over en uge siden

Når du klikker på et af dine udstyr i Trackunit Manager, kommer du til startsiden for dit udstår, kaldet Asset Home. På Asset Home kan du udføre en række handlinger, der hjælper dig med at vurdere og forstå data relateret til dit aktiv.

Naviger i Asset Home

Machine home 22_DK.png

1.Rapportér problem

Er der et problem med maskinen? Rapportér problemet for at logge det i Maskinhændelser. Tilføj en Titel og Beskrivelse sammen med et billede, og marker problemet som Kritisk for at tilføje det til Opmærksomhedslisten.

2. Livestatus

Få en oversigt over den aktuelle status for maskinen, herunder placering og udnyttelse af maskinen.

3. Bevægelse

Se en maskines placering på et bestemt tidspunkt, når du vil tjekke op på leveringsvarer, ankomst eller potentielt tyveri.

4. Hændelser

Her kan du finde alle maskinhændelser, der kræver din opmærksomhed, såsom CAN-fejlkoder, skaderapporter, fejlede inspektioner og overskredne servicetjek. I Historiske hændelser kan du se alle udløste hændelser på en given dag.

5. Insights

Analyser en enkelt maskines data. Insights præsenterer harmoniserede data på tværs af forskellige forbindelsesopsætninger. Vælg flere variable fra Insights-oversigt for at se en sammenligning af grafer af de historiske data.

6. Telematik

Telematik samler Enhedsdata, Telematikstatus og Tilslutninger og giver mulighed for Avanceret konfiguration. Du finder enhedens serienummer, status for enhedens strømforsyning og batteriniveau, antal tilsluttede satellitter og status for enhedens indgange. Du kan konfigurere kilden for tomgangstimer, kørte timer og produktive timer.

7. Specifikation

Match din maskine med vores database for at få tekniske data om maskinen såsom mærke, model, type, år osv.