Hvordan kan jeg spore Trackunit Kin/KinEx i Trackunit Manager og Trackunit Go?
Hvordan kan jeg spore Trackunit Kin/KinEx i Trackunit Manager og Trackunit Go?

Trackunit Manager og Trackunit Go er de bedste værktøjer til at spore Kin/KinEx både på og uden for arbejdspladsen. Sådan gør du.

Opdateret over en uge siden

Trackunit-netværket

Trackunit-netværket består af den installerede Trackunit Raw-hardware, TU600-serien, samt smartphones med Trackunit Go, der er indstillet til at videresende Kin/KinEx-data. Begge dele fungerer som Kin-gateways, der kan videresende Kin/KinEx-data.

Når Kin/KinEx er inden for en gateways rækkevidde, vil gatewayen sende Kin/KinEx-data til Iris, Trackunits IoT-baserede cloud-platform, sammen med Kin/KinEx position. Positionen kan spores i Trackunit Manager eller Trackunit Go.

Jo tættere gatewayen kommer på Kin, jo mere nøjagtig vil positionen være. Hvis der ikke er nogen gateways i nærheden af Kin/KinEx, vil du ikke kunne se en opdateret position hverken i Trackunit Manager eller Trackunit Go. I stedet kan du se den senest angivne position.

Hvis du vil vide mere om Trackunit-netværket og data, der knytter sig til Kin/KinEx, kan du læse denne artikel: Hvordan kontrollerer jeg data, der knytter sig til Trackunit Kin/KinEx?

Lokalisering on-site

Trackunit Go er det værktøj, man bruger til on-site sporing af udstyr, som er udstyret med Kin/KinEx. Trackunit Go bruges ikke kun til onboarding af Kin/KinEx, men er også det værktøj, du kan bruge i hverdagen til at lokalisere udstyr på arbejdspladsen.

Åbn appen og klik på det udstyr, du gerne vil finde. På udstyrssiden får du vist et kort, udstyrsspecifikationer og en rutevejledning.

Når du klikker på kortet, vil du komme i "locate-mode", hvor du både kan se signalstyrke - og dermed hvor tæt du er på Kin/KinEx - såvel som en indikation af, hvornår du sidst modtog signal.

Klik på Rutevejledningsknappen og du vil blive omdirigeret til det map, du har installeret på din smartphone (Google Maps eller Apple Maps), hvor du kan se rutevejledningen til at finde dit udstyr.

kin in go DK.png

Lokalisering off-site

Trackunit Manager er det perfekte værktøj til lokalisering af Kin/KinEx, når den befinder sig et andet sted.

I Trackunit Manager kan du se den senest angivne position fra Trackunit-netværket.

kin in manager DK.png

Trackunit Manager er også der, hvor du administrerer dit udstyr, og har det fulde overblik over din flåde og de enkelte udstyrsspecifikationer. Du kan filtrere dit udstyr efter mærke, type og model.

Kin i trackunit manager DK.png
Kin in fleet list DK.png