Hvordan opretter jeg en Turrapport?

Transport af maskiner, besøg på servicedepoter og kørsel på store byggepladser giver meget trafik, der kan dokumenteres i Turrapporten .

Opdateret over en uge siden

Brug Turrapport til at optimere maskinens rute ved at:

• finde ud af, hvor udstyret befinder sig på et bestemt tidspunkt

• bestemme den seneste kendte lokalitet

• få rejsedokumentation til faktatjek

En tur er, når en maskine bevæger sig over en vis hastighed (ikke den samme for alle maskiner) med tændingen på. Formålet er at registrere bevægelser over store afstande, snarere end normale bevægelser på en arbejdsdag for udstyr på en arbejdsplads.

Opret rapporten

Log ind i Trackunit Manager

1. Vælg Rapporter i menuen til venstre

2. Klik på Turrapport i rapportvinduet

Trip report navigation DA.png

3. Vælg et Datointerval ved at oprette et brugerdefineret interval eller vælge en af de foruddefinerede muligheder

4. Vælg Filtrer efter grupper, kunder, zoner eller enkelte maskiner

5. Zoom ind på de grupper/kunder/zoner/maskiner, du ønsker at inkludere i rapporten. Vælg fra dropdown-menuen. For maskiner kan du også bruge søgningen til at finde navn, mærke, type og/eller model. Se her hvordan du kan bruge massesøgning, når du genererer en rapport

6. Toggle Inkluder operatør slideren for at inkludere operatør i rapporten

7. Klik på Udarbejd rapport

Generate trip report DA.png

Sådan læser du den udarbejdede rapport

Når du opretter en rapport, får du vist:

• En oversigtsside, der fremhæver det samlede antal ture, en maskine har taget i det valgte datointerval, det samlede antal km eller miles tilbagelagt i løbet af disse ture, daglig køreperiode og samlet tid brugt på vejen, kaldet Aktiv kørsel.

trip report summary DA.png
  • En detaljeret oversigt over hver maskines ture på de enkelte dage

Trip report overview DA.png

Oversigten består af en graf, der illustrerer det samlede antal km eller miles, daglig køreperiode og kørsel pr. dag, hvor du hurtigt kan få et overblik over turenes fordeling over tid.

Bemærk: denne graf vil kun vise data for 30 dage.Hvis datointervallet for rapporten overskrider 30 dage, vises grafen ikke, da dataene er meget svære at læse med så mange indtastninger.

Resten af rapporten viser en liste over ture, som maskinen har kørt, start- og stopsted og -tidspunkt for hver tur, samlet køretid og maks. hastighed på turen. Du kan også se, hvorlænge en maskine var stoppet mellem hver tur (Parkeret). Hver tur er hyperlinket til den specifikke tur på Bevægelsessiden i Trackunit Manager.

Dette hjælper dig med at analysere en chaufførs adfærd og vaner og faktatjekke, hvor og hvornår varer og tjenester blev leveret. Sidst på dagen kan du se en oversigt, der opsummerer dagens aktivitet.

Planlæg rapporten

Når du har genereret rapporten, kan du planlægge den til at blive sendt til personer i og uden for din organisation med en bestemt hyppighed. Se, hvordan du planlægger en rapport, her