Alle samlingerPriser og fakturering
Hvordan fungerer Trackunits prisplaner?

Læs om, hvordan vores prisplaner er sammensat, og hvilke overvejelser du skal gøre dig om din plan.

Opdateret over en uge siden

Med Trackunits prisplaner kan du optimere dine telematikinvesteringer ved at skræddersy en løsning, der passer til dine specifikke behov for tilslutningsmuligheder og indsigt. Hvilken plan, der er rigtig for dig, afhænger af, hvilket niveau af indsigt du ønsker at opnå og af sammensætningen af din flåde.

Hvordan er Trackunits prisplaner sammensat?

Prisplanerne består af fire dele. Din softwareplan og Asset Configuration udgør selve fundamentet. Servicepakken og add-ons (tilvalg) fuldender din plan.

Softwareplan

Softwareplanerne er skræddersyet specifikt til OEM'er, udlejere og entreprenører og fastsætter den grad af indsigt, du opnår gennem dit abonnement. ISO-feeds er inkluderet i alle tre planer. Du vælger én softwareplan.

Asset Configuration

Din Asset Configuration er baseret på, hvilke maskin- og udstyrstyper, du har tilsluttet i din flåde. Asset Configuration er designet til at dække alt fra simpelt udstyr og værktøj af lavere værdi til specialudstyr af højere værdi. Din Asset Configuration kan omfatte forskellige udstyrsklasser.

Bemærk: Du faktureres for det udstyr, der er synligt på din Trackunit Manager-konto. Læs mere om, hvordan du administrerer synligheden af udstyr i din flåde, her

Hvad er udstyr?

Udstyr henviser til alle former for maskiner eller udstyr, der er udstyret med en telematikenhed fra Trackunit (Raw, Kin, Spot etc.), og som du administrerer via din Trackunit-konto. Når du opretter abonnement på en Asset Configuration, betaler du for det udstyr, du specifikt anmodede om telematikenheden til. Du faktureres kun for det udstyr, der har telematikenheder, du har bestilt direkte fra Trackunit.

Hvad er Asset Configuration?

Asset Configuration henviser til de forskellige udstyrstyper. Hver Asset Configuration har specifikke funktioner, der kan opfylde forskellige behov.

Asset Configuration-typerne er:

• ISO Feed – ISO-feeds, med undtagelse af Bluetooth-tags

• Light – Udstyr med en Kin-enhed eller et Bluetooth-tag fra trejdepart tilknyttet

• Simple – Udstyr med en Spot-enhed tilknyttet

• Basic – Udstyr med en Raw-enhed tilknyttet

• Core – Udstyr med en Raw-enhed tilknyttet og med en CAN-profil, der sender data, installeret

• Complete – Udstyr med en Raw-enhed tilknyttet med CAN og relæ

• Advanced – Udstyr med en Raw-enhed tilknyttet med CAN, relæ og tastatur

• Specialty – Udstyr med en M7-enhed tilknyttet (MODBUS)

Hvad er en Fleet Plan?

En Fleet Plan er den samlede mængde udstyr, du kan se på fanen Synlighed af udstyr på din Trackunit Manager-konto. Den inkluderer ISO-feeds samt udstyr, som en anden virksomhed har givet dig lov til at se. I bund og grund viser den dig alt det udstyr, du kan overvåge og administrere på din Trackunit Manager-konto.
Bemærk: Antallet i din Fleet Plan inkluderer ikke Light-udstyr (se "Hvad er Asset Configuration?"). Prisniveauet for Light-udstyr er adskilt fra din Fleet Plan.

​Serviceaftaler (SLA)

Trackunit tilbyder tre serviceaftaler, som er knyttet til softwareplanerne. Du kan læse mere om serviceaftalerne her.

Add-ons

Du kan tilpasse din plan yderligere ved at vælge forskellige add-ons. På vores hjemmeside kan du få flere oplysninger om de add-ons, der er tilgængelige for din softwareplan.

Samlet set udgør disse elementer en skræddersyet løsning, der kan hjælpe dig med at frigøre din forbundne flådes fulde potentiale. Se vores hjemmeside for yderligere oplysninger.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har et View-, Collect- eller Insight-abonnement hos Trackunit. Hvordan kommer jeg på den nye plan?

Hvis du i øjeblikket har et View-, Collect- eller Insight-abonnement, kontakter vi dig via e-mail med oplysninger om din opdaterede plan, og hvornår du vil blive overført til den. Du behøver ikke at gøre noget.

Din nye plan er baseret på, hvordan du har brugt Trackunit hidtil, og på de typer af synligt udstyr, din forbundne flåde består af.

Hvorfor er Trackunits priser blevet opdateret?

Hos Trackunit arbejder vi målrettet på at levere branchens bedste løsning til at eliminere nedetid. Vi har foretaget grundige undersøgelser sammen med kunder og partnere for at evaluere brugen af Trackunit-løsningen og tilslutningsbehovene så vi kunne forbedre vores tilbud.

De nye prisplaner har til hensigt at optimere dine telematikinvesteringer ved at levere let gennemskuelige og fleksible planer, der giver dig mængefordele og større værdi.

Hvad koster det?

Kontakt os venligst ved at anmode om et tilbud.