Alle samlingerNyheder
Trackunit Product Portal

På Trackunit Product Portal kan du se, hvad vi planlægger, hvad vi bygger, og hvad der er blevet lanceret i Trackunit-platformen.

Opdateret over en uge siden

Vi tror på, at gennemsigtighed overfor vores kunder og branchen, bidrager til samarbejdet i vores mission om at eliminere nedetid. Med dette kig direkte ind i Trackunits maskinrum, deler vi vores roadmap med vores kunder og justerer vores produkt- og kundevision.

Se Trackunit Product Portal nu ved at følge dette link

product portal.png

Sådan bruger du Product Board

Vælg en fane, og udforsk derefter produktkortene. Klik på et kort for at se:

• En beskrivelse af funktionen

• Det problem, det vil løse, og den værdi, det giver

• Yderligere oplysninger om anvendelse og betjening

Lad din stemme blive hørt ved at give feedback og dele tanker omkring kommende funktioner:

• Vælg, hvor vigtig denne funktion er for dig

• Fortæl med dine egne ord, hvilken værdi den vil give dig, og hvilket problem det vil hjælpe dig med at løse

• Angiv din e-mail og indsend

Din feedback er registreret ved Trackunit, når du bekræfter den e-mail, du får. Næste gang, du er logget på, kan du give hurtig feedback på alle fremtidige produktfunktioner.

feedback product board.png