Alle samlingerTrackunit ManagerServicestyring
Hvordan booker jeg service for udstyr?

Book Service gør det muligt at tagge planlagt service, så du kan fokusere på uplanlagte services og dermed prioritere hasteopgaver.

Opdateret over en uge siden

Funktionen "Book Service" gør det muligt at tagge services, når de er aftalt med kunden, så du kan koncentrere dig om de services, der endnu ikke er booket. Du kan derudover filtrere listen over services, så du let kan identificere og prioritere dem, der haster.

Servicestyring er tilgængelig på Evolve-, Expand-, Lift- & Leap-abonnementer. Kontakt din salgsrepræsentant for at få flere oplysninger.

Du skal være Administrator eller Flådeadministrator for at kunne oprette en serviceplan. Læs mere om brugerroller her

Book service:

Log på Trackunit Manager

1. Klik på appen Servicestyring

2. Klik på dit udstyr i tabellen Oversigt

3. Klik Book for den specifikke service, du ønsker at booke

4. Vælg dato for bookningen og klik Book

Servicen er nu booket og vil være tagget som "booket" i tabellen Oversigt i Servicestyring.

Den bookede service vil også blive vist i afsnittet Servicehistorik på udstyrssiden (klik på udstyret → Service → Servicehistorik).

Når du booker service, forsvinder servicen fra opmærksomhedslisten (det trekantede ikon øverst på alle sider i Trackunit Manager)

Fjern en booket service:

Du kan også fjerne en booket service.

1. Klik på appen Servicestyring

2. Klik på dit udstyr i tabellen Oversigt

3. Klik på Annuller booking for den specifikke service

4. Klik Annuller booking for at bekræfte annulleringen

Når du annullerer en booket service, fjernes tagget "booket" i tabellen Oversigt i Servicestyring, og servicen sættes tilbage på opmærksomhedslisten, hvis servicen er overskredet eller forestående.