Hvordan arbejder jeg med Verify?

Find alle informationer om Verify, og find ud af, hvordan du kan bruge programmet i forskellige situationer.

Opdateret over en uge siden

Verify er det primære værktøj til installation og fejlfinding i forbindelse med dine Trackunit Raw-enheder.

Verify er et vigtigt værktøj til bekræftelse af installationen af din Trackunit Raw-enhed ved hjælp af kontrol af forbindelserne via datapunkter. Derudover er Verify en nyttig ressource i forhold til fejlfinding hos Raw-enheder, der ikke viser data.

Verify kombinerer disse handlinger i ét værktøj og er vigtigt i forhold til korrekt installation og anvendelse af dine Raw-enheder.

Denne artikel forklarer hovedfunktionerne i Verify via eksempler og indeholder links til andre nyttige artikler i vores Help Center.

Hvilke handlinger kan jeg udføre i Verify?

I Verify kan du

• Konfigurere input og inputfiltrering

• Ændre inputnavne

• Ændre metadata for dit udstyr (mærke, model, kategori, produktionsdato og VIN)

• Konfigurere CAN-profiler

• Udskifte en enhed

• Konfigurere output-tilstanden

• Konfigurere timer/km-offset

• Tildele udstyr til en gruppe

• Tildele udstyr til en kategori

• Genstarte en enhed

Bemærk:

Der er et par handlinger, som du kun må udføre i samarbejde med vores kundesupportteam. Disse handlinger indbefatter firmwareopdateringer af dine enheder, udskiftning af en enhed første gang og genstart af en enhed.

Du kan kontakte vores kundesupportteam ved at åbne Messenger i nederste venstre hjørne på denne side og klikke på "Meddelelser" --> "Send os en besked".

Find ud af, hvordan du udfører handlinger i Verify

Installation

Verify er det primære værktøj til kontrol og gemning af installationen af din Raw-enhed.

Konfigurering af indput og ændring af indstillinger og metadata for din enhed i Verify

For at foretage ændringer i enhedens data i Verify skal følgende brugerrolle og tilladelser være tildelt dig i Trackunit Manager:

• Du skal have adgang til Hele flåden.

• Du skal have Classic-rettigheder.

• Opdatering af rettigheder under modulet "Opsætning"

• Opdatering af rettigheder under modulet "Service"

Hvis du ikke kan udføre disse handlinger på grund af brugerrollebegrænsninger, skal du kontakte din kontoadministrator for at opdatere dine tilladelser.

Du kan konfigurere input på din enhed direkte i Verify.

Du kan også redigere kilometertal og timer på din enhed i Verify.

Du kan også bruge Verify til at redigere dele af metadata for din enhed. Rul ned til Machine Metadata (maskinens metadata), og foretag de ønskede justeringer. Afslut ved at klikke på Save Machine Metadata (gem maskinens metadata).

💡 Tip: Du kan også justere metadata for din enhed i Trackunit Manager eller i Trackunit Go-appen under Specifikation.

Anvendelse af CAN-profiler på din enhed

Udskiftning af din enhed

Hvis du udskifter en enhed første gang, anbefaler vi, at du gør det i samarbejde med vores kundesupportteam.

Du kan kontakte vores kundesupportteam ved at åbne Messenger i nederste venstre hjørne på denne side og klikke på "Meddelelser" --> "Send os en besked".

Genopstart af din enhed

Genopstart din enhed ved at klikke på Reboot (genopstart) i Verify. Derefter sendes en kommando til enheden, som tvinges til at genstarte.

Genstart af en enhed kan i nogle tilfælde løse problemer med, at en enhed ikke fungerer korrekt eller ikke sender data. Genstartsfunktionen skal dog anvendes med omhu og helst efter aftale med vores kundesupportteam.

Du kan kontakte vores kundesupportteam ved at åbne Messenger i nederste venstre hjørne på denne side og klikke på "Meddelelser" --> "Send os en besked".

Genopstart af en enhed er ikke det samme som nulstilling af enhedsdata (læs mere nedenfor).

Nulstilling af dine enhedsdata

Du kan komme ud for situationer, hvor du har brug for at nulstille dine enhedsdata.