Alle samlingerIoT-enheder
Hvordan udskifter jeg en enhed?

Se, hvordan du udskifter en defekt eller gammel enhed og stadig beholder dataene og de fleste indstillinger fra din gamle enhed.

Opdateret over en uge siden

Bemærk: Når du udskifter din gamle enhed, skal du sørge for, at din nye enhed er af typen TU600 eller højere, og at den gamle enhed, som du gerne vil udskifte, kører på firmware version 62.16 eller højere.

Hvis firmwaren på dine enheder skal opdateres, kan du kontakte vores Customer Support team ved at åbne Messenger i nederste venstre hjørne af denne side og klikke på »Beskeder« --> »Send os en besked«.

For at kunne udskifte en enhed skal en bruger have administratorrettigheder for hele flåden. Hvis du bruger Manager Classic, skal du sørge for, at der er sat kryds i feltet "Opdatering af rettigheder under modulet Indstillinger". Læs mere om, hvordan du giver en anden bruger administrator- og opsætningsrettigheder for hele flåden, her.

Når du har modtaget den nye enhed

1. Gå til verify.trackunit.com, og søg på serienummeret for den enhed, der skal udskiftes

• Vigtigt: Notér serienummeret, da du skal bruge det for at annullere abonnementet på enheden, efter at den er blevet udskiftet

2. Klik på Replace

3. I vinduet Device replacement skal du indtaste serienummeret for den nye enhed, og klikke på Next

4. Sørg for, at begge serienumre er korrekte – en udskiftning kan ikke fortrydes

5. Klik på Confirm for at udføre udskiftningen. Det kan tage op til 20 sekunder, før dataene er overført

Bemærk: du skal stadig opsige abonnementet for den gamle enhed, når du har udskiftet den. Her kan du se, hvordan du opsiger et licens

Device replacement.png

Hvad bliver udskiftet?

• Enhedens historiske data

• Enhedens indstillinger: Navn, grupper, synlighed af konto

• Enhedens standardkonfiguration: Timers forskydning, input-filtrering, CAN-profil

Hvad bliver ikke udskiftet?

• Input, der allerede er blevet defineret (f.eks. input 1 13,5v)

• Inverterede input

• Registrering af sving

• Registrering af sammenstød