Alle samlingerIoT-enheder
Hvordan nulstiller jeg mine enhedsdata?

Ønsker du at nulstille dine enhedsdata? Sådan gør du.

Opdateret over en uge siden

To typer af enhedsnulstilling

Du kan nulstille din enhed på to måder:

• Softwarenulstilling: Denne nulstilling bevarer historikdata samt enhedens metadata og indstillinger og nulstiller kun de interne tællere.

• Fabriksnulstilling: Denne nulstilling sletter alle data (herunder metadata) og nulstiller enheden til fabrikstilstand.

Bemærk: Vi anbefaler nøje overvejelse, før du vælger at nulstille enheden til fabrikstilstand, da alle historikdata vil gå tabt og ikke kan gendannes af hverken dig eller Trackunit.

Begge nulstillingstyper skal udføres i samarbejde med kundesupport.

Du kan kontakte vores kundesupportteam ved at åbne Messenger i nederste venstre hjørne på denne side og klikke på "Meddelelser" --> "Send os en besked".

Trackunit Support nulstiller enheden og kontakter dig, når dette er blevet gjort.

Flyt din enhed til et andet udstyr

Hvis du ønsker at flytte enheden til et andet udstyr, behøver du ikke at nulstille den. Efter installation af enheden på det nye udstyr kan du bruge Verify til at kontrollere den nye installation, konfigurere enheden og ændre enhedens metadata. Se her, hvordan du tjekker installationen og konfigurerer din enhed.