layout.skip_to_main_content
Alle samlingerVerify
Hvordan kan jeg kontrollere installationen og konfigurere min Raw-enhed i Verify?
Hvordan kan jeg kontrollere installationen og konfigurere min Raw-enhed i Verify?

Når du har installeret din Trackunit Raw, skal du bekræfte din enhed og opdatere oplysningerne, hvis det er nødvendigt.

Opdateret over en uge siden

Find din enhed i Trackunit Verify

1. Brug dine Trackunit Manager-kontooplysninger til at logge ind

2. Angiv enhedens serienummer, og klik på Find

Gennemgå installationsstatus

Sørg for, at følgende oplysninger er korrekte:

• Tidspunkt for senest modtagne data (Last unit data)

• GPS- og mobilsignal (GPS signal/Mobile signal)

• Mobilnummer (Mobile number)

• Strømforsyningsspænding (Power supply)

• Batterispænding (Battery)

• Status for indgang 1-4

Bemærk: Klik på "Find" for at opdatere statussen.

Enhedskonfiguration

Tilføj enhedens oplysninger og data, så de afspejler din maskine eller dit køretøj:

• Angiv motortimer (Engine hours)

• Angiv startafstand (Distance offset)

• Vælg kategori (Category)

• Tilknyt op til flere grupper (Groups)

• Tilføj en bemærkning (Note). Denne bemærkning vil være synlig i Trackunit Manager

Indgangsfiltrering (Input Filtering, INFILT)

Enhedens indgange registrerer muligvis en spænding og tæller driftstimer, hvis hovedafbryderen er på den negative ledning. Forbind indgang 4 (lyserød ledning) til kabinet/jord, og aktivér Input Filtering (Indgangsfiltrering) for at undgå denne situation.

Bemærk: Aktivering af filtreringsfunktionen deaktiverer indgang 1 til 3, når indgang 4 er tændt/aktiv. Dette kan forhindre alle indgangsalarmer. Det vil også deaktivere brugen af enhver alarmfunktion på indgang 4.

Bemærk: Dette gælder for enheder af typen ME50x eller derover (TU600), der har firmwareversion 63.08 eller højere og kører på Iris-gatewayen.

Du kan se forestående opdateringer i Verify. Hvis Input Filtering (Indgangsfiltrering) er aktiveret, vises denne funktion som Pending (Afventende).

input filtering pending.png

Når du har installeret og konfigureret en enhed i Trackunit Verify, anbefales det at klikke på Save and Install (Gem og installer).

Når du klikker på Save and Install (Gem og installer), gemmes alle anvendte indstillinger, og der oprettes et tidsstempel for installationen øverst på siden under Unit Info (Enhedsoplysninger). Dette tidsstempel bekræfter, at en enhed er blevet installeret, samt tid og dato for installationen.

saved timestamp.png

Gem og installer en enhed

1. Brug dine Trackunit Manager-kontooplysninger til at logge ind

2. Angiv enhedens serienummer, og klik på Find

3. Rul ned for at finde og klikke på knappen Save and Install (Gem og installer).

Denne handling opretter et tidsstempel, der viser, hvornår enheden blev installeret.

save and install.png
saved timestamp.png

Bemærk: Hvis du vælger kun at klikke på Save (Gem) og ikke på Save and Install (Gem og installer), fungerer enheden stadig som tilsigtet, og de anvendte indstillinger vil blive gemt, men tidsstemplet oprettes ikke.

Indtil du klikker på Save and Install (Gem og installer), vises teksten Unknown installation date (Ukendt installationsdato) under Unit Info (Enhedsoplysninger).

Gem og afinstaller en enhed

Hvis en enhed fjernes fra en maskine og føjes til lagerlisten, kan du afinstallere den.

1. Brug dine Trackunit Manager-kontooplysninger til at logge ind

2. Angiv enhedens serienummer, og klik på Find

3. Rul ned for at finde og klikke på knappen Save and Uninstall (Gem og afinstaller)

Denne handling opretter et tidsstempel, der viser, hvornår enheden blev afinstalleret.

save and uninstall.png
uninstalled timestamp.png

Bemærk: Et klik på installer eller afinstaller påvirker ikke en enheds abonnementsstatus. For at opsige et abonnement skal du kontakte vores Revenue & Billing-team ved at sende en e-mail til revenueandbilling@trackunit.com (vilkår og betingelser gælder).

💡 Tip: Du kan læse denne omfattende guide, hvis du vil have yderligere oplysninger om Verify.