Hvordan anvender jeg en CAN-profil?

Få mere information fra dine enheder med CAN-profiler.

Opdateret over en uge siden

Bemærk: Før du kan tilføje en CAN-profil til din enhed, skal du have adgang til CAN-profiler og føle dig fortrolig med at bruge Trackunit Verify.

For at få adgang til udvalgte CAN-profiler, kan du kontakte vores Customer Support team ved at åbne Messenger i nederste venstre hjørne af denne side og klikke på »Beskeder« --> »Send os en besked«.

Anvend en CAN-profil

1. Brug dine Trackunit Manager kontooplysninger til at logge på

2. Angiv enhedens serienummer, og klik på Find

3. Scroll ned, og find CAN-profil

1. Vælg den ønskede profil fra dropdown-menuen

select can profile.png
  1. Klik på Save for at anvende CAN-profilen på enheden

Bemærk: Før du kan tilføje en CAN-profil til din enhed, skal du have adgang til CAN-profiler og føle dig fortrolig med at bruge Trackunit Verify. Kontakt Trackunit Support for at få adgang til udvalgte CAN-profiler.

Anvend en CAN-profil

1. Brug dine Trackunit Manager kontooplysninger til at logge på

2. Angiv enhedens serienummer, og klik på Find

3. Scroll ned, og find CAN-profil

4. Vælg den ønskede profil fra dropdown-menuen

5. Klik på Save for at anvende CAN-profilen på enheden

can profile.png

select can profile.png

CAN-profilen vil blive sendt til enheden, og forudsat at enheden er tilsluttet korrekt, og profilen matcher maskinens controller, vil du modtage CAN-data i Trackunit Manager indenfor 5-10 minutter. Maskinen skal være i drift for at sende data ind.

Bemærk: Hvis du anvender en CAN-profil på en enhed, og du forventer, at Engine hours indgår i CAN-data, må du ikke anvende en værdi for Engine hours. Hvis du indtaster en værdi manuelt, vil denne værdi blive tilføjet eller fratrukket fra de timer, der kommer ind i Trackunit Manager via CAN.

Anvendelse af CAN-profiler bør kun ske efter omhyggelig vejledning fra Customer Support, da anvendelse af den forkerte CAN-profil i sjældne tilfælde kan have en negativ indflydelse på maskinens drift.