Alle samlingerAdministration af kontiAdministratorindstillinger
Hvordan overfører jeg ejerskab over udstyr til en anden konto?
Hvordan overfører jeg ejerskab over udstyr til en anden konto?

Find ud af, hvordan du overfører ejerskab over udstyr fra en konto til en anden.

Opdateret over en uge siden

Du skal være administrator eller flådeadministrator for at dele, annullere deling og overføre udstyr. Læs mere om brugertilladelser og -roller her

Funktionen Overfør ejerskab gør det muligt at overføre ejerskab over udstyr fra din Trackunit Manager-konto til en anden konto.

Overfør ejerskab over udstyr til en anden konto

Log ind på Trackunit Manager

1. Gå til Administration

2. Vælg fanen Ejerskab og synlighed

3. Vælg det udstyr, du vil overføre ejerskab over

4. Tryk på knappen Overfør øverst til højre

5. Følg vejledningen i pop op-vinduet

1. Vælg den konto, der skal have ejerskab over udstyret​

2. Beslut, om du stadig skal kunne se udstyret på din egen konto, eller om det skal fjernes helt

3. Sørg for at tjekke, at det, du har valgt, ser rigtigt ud, før du fortsætter.

6. Tryk på Bekræft

Når overførslen er gennemført, vises der et grønt bekræftelsesfelt nederst til højre på skærmen.

💡 Tip:

Har du brug for mere hjælp? Få support fra Trackunit Community. Find svar og få hjælp fra Trackunit Tech Support og Community Experter