Alle samlingerAdministration af kontiAdministratorindstillinger
Gennemgå afventende anmodninger om deling af synlighed
Gennemgå afventende anmodninger om deling af synlighed

Gennemgå anmodninger om deling af synlighed, og beslut, om adgang skal godkendes, afvises eller tilbagekaldes.

Opdateret over en uge siden

Når du deler udstyr uden for dit eget kontohierarki, bliver modtagerkontoen bedt om at acceptere udstyret. På den måde kan modtagerkontoen holde styr på det udstyr, der kommer til kontoen. Både afsender og modtager af anmodninger kan gennemgå dem i Trackunit Manager.

Gennemgå anmodning sendt af dig

Log ind på Trackunit Manager

1. Gå til Administration

2. Vælg fanen Ejerskab og synlighed

3. Klik på fanen Afventende anmodninger for at gennemgå listen over alle afventende anmodninger

• Anmodningerne mærket udgående er de anmodninger, som du har sendt

4. Klik på en anmodning for at se flere detaljer, herunder hvilken konto, anmodningen sendes til og fra, samt antallet og typen af indbefattet udstyr

5. Tilbagekald anmodningen, hvis den modtagende konto ikke længere skal kunne godkende eller afvise den

• Anmodninger, der er blevet behandlet, vil blive gemt under Løst

• Denne liste indeholder også en statuskolonne, der viser, om en anmodning er blevet godkendt, afvist eller tilbagekaldt

Gennemgå anmodninger sendt til dig

Log ind på Trackunit Manager

1. Gå til Administration

2. Vælg fanen Ejerskab og synlighed

3. Klik på Afventende anmodninger

• Anmodningerne mærket indgående, er de anmodninger, der afventer din beslutning

4. Klik på en anmodning for at se flere detaljer, herunder hvilken konto, anmodningen kommer fra, samt antallet og typen af indbefattet udstyr

5. Klik på Afvis eller Acceptér

• Anmodninger, der er blevet behandlet, vil blive gemt under Løst

• Denne liste indeholder også en statuskolonne, der viser, om en anmodning er blevet godkendt, afvist eller tilbagekaldt

Når du accepterer anmodningen, vises udstyret på din konto i listen over synligt udstyr. Afvisning af anmodninger medfører, at udstyret ikke vises på din konto.

💡 Tip:

Har du brug for mere hjælp? Få support fra Trackunit Community. Find svar og få hjælp fra Trackunit Tech Support og Community Experter