Hvordan gør jeg mit udstyr synligt for andre?

Find ud af, hvordan du deler udstyrssynlighed med andre tilknyttede konti.

Opdateret over en uge siden

Du skal være Administrator for at få adgang til denne funktion. Læs mere om brugertilladelser og -roller her

Med denne funktion kan du:

• Dele data fra udstyr mellem to konti

• Give adgang til at se data om udstyret uden at overføre ejerskab, så du sikrer, at udstyrets data ikke ændres af andre

Giv en konto mulighed for at se udstyr

Del data fra dit udstyr, og sørg for, at ejerskabet er knyttet til din konto. Når du deler synlighed, er det muligt at give andre fra din organisation midlertidig eller permanent adgang til at se udstyret.

Du skal være ejer af et udstyr for at kunne dele udstyrssynligheden med en anden konto.

Log ind på Trackunit Manager

1. Gå til Administration

2. Vælg fanen Ejerskab og synlighed

3. Vælg det udstyr, du vil dele synligheden af

4. Tryk på knappen Del øverst til højre

5. Følg vejledningen i pop op-vinduet

• Vælg den konto, du vil give mulighed for at se udstyr

• Hvis du vælger en konto uden for dit kontohierarki, bliver du bedt om at bekræfte, at udstyret ikke vil være synligt på den valgte konto, før det er blevet accepteret af modtagerkontoen

• Sørg for at tjekke, at det, du har valgt, ser rigtigt ud, før du fortsætter

6. Klik på Bekræft

Annuller deling af synlighed

Hvis en tilknyttet konto ikke længere har brug for at kunne se udstyr på din Trackunit Manager-konto, kan du annullere deling af synlighed.

Log ind på Trackunit Manager

1. Gå til Administration

2. Vælg fanen Ejerskab og synlighed

3. Vælg Synlig for filteret

4. Vælg den konto, du vil annullere delingen af udstyr med

5. Vælg det udstyr, du ikke længere vil dele med den pågældende konto

6. Klik på Annuller deling, og sørg for at tjekke, at det, du har valgt, ser rigtigt ud, før du fortsætter

7. Klik på Bekræft

Når delingen er annulleret, vises der et grønt bekræftelsesfelt nederst til højre på skærmen.

💡 Tip:

Har du brug for mere hjælp? Få support fra Trackunit Community. Find svar og få hjælp fra Trackunit Tech Support og Community Experter