Hvordan kontrollerer jeg brugertilladelser og - roller?

Som administrator kan du tildele brugerroller for at gøre det lettere at administrere, hvad andre kan se og gøre på deres Trackunit-konti.

Opdateret over en uge siden

Der er fire forskellige brugerroller:

• Administrator: Fulde redigeringsrettigheder til alt udstyr + kan administrere administrative indstillinger, brugere, deling og overførsler

• Bruger: Skrivebeskyttet adgang til udstyr og Trackunit Manager/Go-funktioner

• Flådeadministration: fulde redigeringsrettigheder over udstyr samt tilladelse til at administrere deling og overførsler

• Technician: Skrivebeskyttet adgang til udstyr, de har fået synlighed til. Kan løse tjenester i Trackunit Manager og Go

Bemærk: Det skal være mindst én administrator per konti. Den, der opretter kontoen, er kontoejer og får Administrator-rollen som standard og ikke kan få sin rolle ændret. Kontoejere kan identificeres ved angivelsen af “ejer” ved siden af deres rolle.

Administratorer kan administrere disse roller gennem brugerlisten, der viser brugernes oplysninger. Som standard vil nye brugere blive tildelt rollen Bruger med skrivebeskyttet adgang.

Ændre brugerrolle

1. Gå til Administration

2. Naviger til fanen Bruger

3. Find og klik på den bruger, du vil ændre rolle for

4. Vælg en ny rolle for brugeren i Rolle dropdown-menuen i Rediger bruger vinduet

5. Bekræft den nye rolle ved at sætte flueben i advarselsboksen

6. Klik Bekræft for at gemme og sætte den nye rolle i effekt

user permissions and roles DK.png