Alle samlingerAdministration af kontiAdministratorindstillinger
Hvordan fjerner jeg synligheden for udstyr, der er delt med min konto?
Hvordan fjerner jeg synligheden for udstyr, der er delt med min konto?

Med muligheden for at fjerne synlighed for udstyr kan du fokusere på de mest relevanteoplysninger og strømline din arbejdsgang.

Opdateret over en uge siden

Ryd op på din konto ved at fjerne synligheden for udstyr, du ikke længere
ønsker at se.

Med denne funktion kan du:

• Se alt det udstyr, der er synligt for dig, og som er delt med andre konti

• Fjerne synlighed af udstyr for et eller flere styk udstyr, du ikke længere ønsker at se på din konto

Du skal være Administrator eller Flådeadministrator for at få adgang til denne funktion. Læs mere om brugertilladelser og-roller her

Hvordan fjerner jeg synlighed for udstyr?

Log på Trackunit Manager

1. Gå til Administration

2. Naviger til fanen Ejerskab of synlighed

3. Naviger til fanen Synlighed

4. Vælg et eller flere styk udstyr

5. Tryk på knappen Fjern synlighed i øverste højre hjørne

6. Følg det guidede flow i pop-op-dialogboksena.

• Tjek, at alt, du har valgt, ser rigtigt ud, før du fortsætter

7. Tryk på Bekræft