Alle samlingerAdministration af kontiAdministratorindstillinger
Hvordan administrerer jeg kunder i Trackunit Manager?
Hvordan administrerer jeg kunder i Trackunit Manager?

Find ud af, hvordan du bruger funktionen Kunder til at konsolidere og få overblik over kundedata

Opdateret over en uge siden

Du skal være administrator eller flådeadministrator for at oprette nye kunder. Læs mere om brugertilladelser og -roller her

Hold styr på dit udstyr og de kunder, der bruger det

Bliv vejledt om, hvordan du registrerer dine kunder og relevante kundeoplysninger. Herudover kan du etablere relationen mellem kunder og maskiner/udstyr, så du har et komplet overblik over udstyrets fordeling og ejerskab.

Bemærk: Denne oversigt skal bruges til kunder, der ikke har adgang til Trackunit Manager, men som stadig har brug for at blive underrettet om vigtige hændelser med relation til udstyr, samt til din egen sporing af udstyrsejerskab. Hvis du har kunderelationer med virksomheder, der har en Trackunit Manager-konto, vil konsolidering af disse data være en del af den fremtidige produktudvikling.

Hvordan opretter jeg en ny kunde?

Log ind på Trackunit Manager

1. Gå til appen Kunder

2. Tryk på Opret kunde

3. Følg den trinvise vejledning

• Start med at indtaste virksomhedens metadata, f.eks. navn, adresse og telefonnummer.

• I slutningen af formularen skal du bruge en af valgmulighederne til at vise, hvilken relation du har til denne kunde (for eksempel “Forhandler” eller “Serviceudbyder”). Hvis du ikke foretager et valg, anvender systemet automatisk standarden "Andet".

• Dernæst skal du oprette en liste over kontakter i kundevirksomheden med angivelse af personens navn, e-mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger kan derefter bruges til at sende meddelelser om udstyrshændelser.

• Til sidst skal du gennemgå de oplysninger, du har tilføjet.

4. Klik på Gem

Hvordan administrerer jeg tildeling af udstyr?

Log ind på Trackunit Manager

1. Gå til appen Kunder

2. Vælg en kunde

3. Gå til fanen Udstyr

1. Tildel udstyr:

1. Klik på Tildel udstyr øverst til højre på listen

2. Brug funktionen Vælg udstyr i pop op-vinduet til at vælge det udstyr, som du vil tildele denne kunde

3. Klik på Tildel udstyr

2. Fjern tildelingen af udstyr:

1. Vælg alt det udstyr, som ikke længere skal være tildelt

2. Klik på Fjern tildeling på handlingspanelet nedenfor

Hvordan redigerer jeg kundeoplysninger?

Log ind på Trackunit Manager

1. Gå til appen Kunder

2. Vælg en kunde

3. Vælg den fane, som du vil redigere oplysninger i: Oplysninger eller Kontaktliste

4. Under Oplysninger:

1. Klik på Rediger nederst på formularen for at tillade ændringer i alle felter

2. Klik på Gem, når du er færdig

3. Hvis du vil slette kunden, skal du klikke på Slet kunde under formularen

1. Dermed fjerner du ligeledes tildelt udstyr og sletter enhver kontakt, som er tildelt kunden.

5. Under Kontaktliste:

1. Vælg Eksisterende kontakt

1. Klik på Rediger kontakter på handlingspanelet nedenfor

2. Foretag de nødvendige ændringer

3. Klik på Gem

2. Klik på Slet kontakter på handlingspanelet nedenfor