Hvordan administrerer jeg brugere af min konto?

Læs om, hvordan du som kontoadministrator inviterer, redigerer og sletter brugere i Trackunit Manager.

Opdateret over en uge siden

Du skal være kontoadministrator for at kunne invitere, redigere eller slette brugere. Læs mere om brugerroller og tilladelser her

Inviter en ny bruger til din konto

Log ind i Trackunit Manager.

1. Gå til Administration i menuen til venstre

2. Vælg fanen Brugere

3. Tryk på knappen Inviter bruger

4. Udfyld oplysninger om brugeren i pop op-vinduet:

5. Klik på Bekræft for at sende invitationen

invite user DA.png

Der sendes en aktiveringsmail til brugerens e-mailadresse, og du kan bekræfte dette ved at finde den nyligt inviterede bruger på listen. I kolonnen Seneste login bør der nu stå "Afventer aktivering", indtil brugeren aktiverer sin konto.

I aktiveringsmailen vil den nye bruger blive gjort opmærksom på nyttige artikler i Trackunit Help Center og vil samtidig blive opfordret til at deltage i vores fællesskab, hvor flådeadministratorer kan udveksle viden og tips, der bidrager til optimal udnyttelse af Trackunit Manager. Brugeren modtager ligeledes et link til teknisk support, som kan bruges til at få yderligere hjælp.

Bemærk: Det er kun brugeren selv, der kan oprette brugernavn og adgangskode i forbindelse med aktivering af kontoen via aktiveringsmailen. Hvis brugeren oprettes via API, vil administratorerne af API-flowet være i stand til at foruddefinere brugernavnene.

Som administrator vil du kunne ændre brugernavnet, hvis det er nødvendigt, efter at brugeren er blevet oprettet (se "Rediger brugeroplysninger" nedenfor).

Rediger brugeroplysninger

Log ind i Trackunit Manager.

1. Gå til Administration i menuen til venstre

2. Vælg fanen Brugere

3. Find og klik på den bruger, du vil redigere, på listen

4. I pop op-vinduet kan du redigere flådeadgangsniveau, navn og e-mail*, brugerrolle og rettigheder til redigering af moduler i Manager Classic.

5. Klik på Bekræft for at gemme og afslutte

*Når du ændrer en brugers e-mail, modtager brugeren en e-mail på deres tidligere gyldige e-mail, som informerer brugeren om ændringen og indeholder instruktioner om, hvordan den nye e-mail skal anvendes til at fuldføre ændringen.

En e-mail sendes også til den nye e-mail med aktiveringskoden og et link til en bekræftelsesside, som brugeren skal anvende til at fuldføre ændringen.

Hvis brugeren ikke bruger valideringskoden, ændres e-mailen ikke men forbliver i en “afventende” tilstand.

Bemærk: Hvis du er kontoadministrator og ønsker at ændre din egen e-mailadresse, skal du kontakte vores Customer Support team.

Du kan kontakte vores Customer Support team ved at åbne Messenger i nederste venstre hjørne af denne side og klikke på »Beskeder« --> »Send os en besked«.

edit a user EN.png

​Send en e-mail om nulstilling af adgangskode eller aktivering af ny konto

Log ind i Trackunit Manager

1. Gå til Administration i menuen til venstre

2. Vælg fanen Brugere

3. Find brugeren på listen, og klik på brugeren

4. Klik på "Anmod om nulstilling af adgangskode" eller "Gensend aktiveringsmail" i pop op-vinduet

• Send en e-mail om nulstilling af adgangskoden, hvis du har brug for at give brugeren mulighed for at vælge en ny adgangskode.

• Gensend aktiveringmailen, hvis brugeren stadig afventer aktivering og har brug for et nyt link til at kunne aktivere sin konto.

Screenshot 2024-02-23 at 15.47.03.png
Screenshot 2024-02-23 at 15.47.13.png

Slet en eksisterende bruger

Log ind i Trackunit Manager.

1. Gå til Administration i menuen til venstre

2. Vælg fanen Brugere

3. Find og klik på den bruger, du vil slette, på listen

4. Klik på Slet bruger i pop op-vinduet

5. Indtast brugerens e-mail som sikkerhedstjek

6. Klik på Bekræft

delete user EN.png