Hvordan administrerer jeg mine adgangskontrolnøgler i Manager Classic?
Hvordan administrerer jeg mine adgangskontrolnøgler i Manager Classic?

Brug Manager Classic til at tilføje, redigere og slette adgangskontrolnøgler.

Opdateret over en uge siden

Du skal være kontoadministrator for at foretage disse ændringer, eller din kontoadministrator skal have givet dig adgang.

Bemærk: Maskinen eller køretøjet skal være monteret med enten DualID, en RFID-kortlæser eller en iButton-læser, som skal bruges med adgangskontrol.

Tilføj en adgangskontrolnøgle

Log ind i Trackunit Manager

1. Gå til Manager Classic

2. Gå til Adgangskontrol

3. Klik Tilføj

4. Angiv nøgledetaljer

• Angiv nøglens navn

• Angiv PIN-koden, RFID-kort-ID, eller iButton-nøglen i Nøgle-ID (1-16 cifre)

• Fastlæg, hvor længe nøglen er gyldig

• Fastlæg, hvornår nøglen udløber

• Andre oplysninger er valgfri

5. Fastlæg hvilke enheder, nøglen kan få adgang til, under Adgang til følgende enheder

6. Klik Gem for at gemme og lukke

access control keys.jpeg

Redigér en adgangskontrolnøgle

1. Gå til Manager Classic

2. Gå til Adgangskontrol

3. Vælg den nøgle, du ønsker at redigere, og klik på Redigér

4. Klik Gem for at gemme og lukke

Slet en adgangskontrolnøgle

1. Gå til Manager Classic

2. Gå til Adgangskontrol

3. Vælg den nøgle, du ønsker at slette

4. Klik på Slet