layout.skip_to_main_content
Alle samlingerAdministration af kontiKontoindstillinger
Hvordan nulstiller jeg min adgangskode til Trackunit Manager?
Hvordan nulstiller jeg min adgangskode til Trackunit Manager?

Har du problemer, når du prøver at logge ind med din adgangskode i Trackunit Manager? Følg disse trin for igen at få adgang til Manager.

Opdateret over en uge siden

Nulstilling af din adgangskode til Trackunit Manager

1. Indtast dit brugernavn, og klik på Næste

2. Klik på Har du glemt adgangskoden?

3. Indtast dit brugernavn, og klik på Send e-mail

4. En e-mail om nulstilling af adgangskode er blevet sendt til din e-mailadresse

5. Klik på Nulstil din adgangskode i e-mailen for at nulstille din adgangskode

6. Angiv en ny adgangskode, og klik Gem ny adgangskode

Bemærk: Din adgangskode skal opfylde følgende krav:

• Skal indeholde mindst 12 tegn

• Må ikke indeholde gentagne tegn eller sekvenser af bogstaver eller tal (f.eks. abc, 123, aaa)

• Må ikke være en hyppigt anvendt adgangskode (såsom "adgangskode" osv.)

• Må ikke indeholde dit brugernavn

Har du ikke modtaget e-mailen?

Tjek om nulstillingsmailen er i dit spam-filter og sørg for, at din mailudbyder ikke har filteret mailen fra.

Har du glemt dit brugernavn?

Kontakt din kontoadministrator for at gendanne dit brugernavn.