Hvordan foretager jeg fejlfinding på enheder ved hjælp af My Network-appen?
Hvordan foretager jeg fejlfinding på enheder ved hjælp af My Network-appen?

Vurder problemer og deres alvorsgrad direkte fra listen Enheder i My Network-appen.

Opdateret over en uge siden

My Network-appen er tilgængelig i alle OEM Plans og i Fleet Plans Expand og Evolve

Find og foretag fejlfinding af problemer

1. Gå til appen My Network via menuen til venstre

2. Gå til Enheder i øverste menulinje

Hver enhed har en kolonne, hvor de forskellige typer problemer er fremhævet (læs videre nedenfor for at dykke ned i disse problemer). Problemerne er farvekodede i rød eller gul for at afspejle alvorsgraden.

• Rød er mest kritisk.

• Gul er mindre kritisk.

Bemærk: Problemernes farvekoder (rød eller gul) har ikke noget at gøre med enhedens generelle tilstandsscore (rød, gul eller grøn). Læs mere om tilstandsscoren her

Nedenfor finder du listen over mulige problemer, der kan blive vist i listen med Enheder, og forslag til, hvordan du foretager fejlfinding.

troubleshoot device list My network.png

Ingen data

• Tjek enhedens strømtilførsel. Hvis det interne batteri er brugt op, vil enheden stoppe med at sende data. Kontrollér, om enheden er tilsluttet konstant strømforsyning.

• Hvis enheden er tilsluttet konstant strømforsyning, og enhedens batteri var opladet ved den sidste datatransmission, skal du kontrollere, om enhedens placering kan blokere GSM/LTE-forbindelsen (f.eks. hvis enheden er under jorden, i et område med dårlig mobildækning osv.).

Ingen GPS-fix

• Hvis enheden overfører data, men der ikke er angivet noget GPS-fix, skal du validere installationen af enheden eller kontrollere, om maskinens placering kan blokere GPS-antennen (placering under jorden, i en bygning osv.).

Ingen eller lav ekstern strøm

• Kontrollér, om enheden er tilsluttet maskinens batteri.

• Kontrollér opladningstilstanden (State of Charge, SoC) for maskinens batteri.

• Hvis enheden læser 0 V ekstern strøm, når maskinen er slukket, angiver det, at enheden er tilsluttet bag hovedkontakten, hvilket medfører tab af konstant strømforsyning, når maskinen ikke kører.

Ingen CAN-data

• Bekræft, at det er den rigtige CAN-profil.

• Kontrollér fysisk installation/ledningsføring.

Rapportering 24 timer i døgnet

• Hvis maskinens hovedkontakt skiftes til negativ, vil enheden aflæse vildledende spænding på inputs. Det betyder, at enheden opfatter maskinen som aktiv og aflæser maskindrift og tæller driftstimer i Trackunit Manager.

Sporadiske timer

• Hvis timer leveres fra CAN, kan en miskommunikation mellem maskinstyreenheder forårsage udsving i timeværdier. Kontakt din OEM-partner eller vores kundesupport.

• Hvis timer ikke leveres fra CAN, og du oplever udsving i timer, skal du kontakte vores kundesupport.

💡 Tip: Du kan kontakte vores kundesupport ved at åbne Messenger nederst til venstre på denne side og klikke på Meddelelser --> Send os en besked.

Timer fra CAN ændret

• Hvis der er indtastet driftstimer på enheden i Trackunit Verify, vil det medføre forkerte timeaflæsninger i Trackunit Manager. De angivne timer vil blive lagt til eller trukket fra CAN-timeaflæsningen. Læs her, hvordan du konfigurerer timer i Verify

Timer fra CAN ikke oplyst

• Enheden er konfigureret med en CAN-profil, som læser CAN-timer. Kontakt din OEM-partner eller vores kundesupport.

Rapportering 0 timer i døgnet

• Kontrollér, om input1 er tilsluttet en timekilde.