Hvordan læser og konfigurerer jeg kortene i My Network-appen?
Hvordan læser og konfigurerer jeg kortene i My Network-appen?

Konfigurer kortene på My Network-overblikket og få de oplysninger, du har brug for, til at forbedre dine enheders tilstand og undgå nedetid.

Opdateret over en uge siden

My Network-appen er tilgængelig i alle OEM-abonnementer og i Fleet Plan-abonnementerne Expand og Evolve

Sådan konfigurerer du et kort

Gå til My Network i Trackunit Manager og vælg Overblik.

My network navigation DA.png

1. Klik på de tre prikker i øverste højre hjørne af kortet, og klik på Konfigurer for at åbne konfigurationsmenuen.

2. Enheder inkluderet: Tilføj eller fjern enheder, du gerne vil inkludere i det respektive kort. Det er kun de enheder, der tilføjes her, der vil blive afspejlet i kortets KPI.

3. Tidsramme: Indstil datointervallet for, hvornår enheder skal inkluderes i KPI'en. For eksempel hvis du konfigurerer kortet Ingen data og vælger 14 dage, er det kun enheder, der ikke har sendt data i mere end 14 dage, der vil blive inkluderet.

4. Brug grænser: Skub toggle-knappen for at aktivere statuslinjen på kortet. Farven på statuslinjen vil være enten gul eller rød alt efter hvilken tærskel, du indtaster under Kritisk grænse og Driftsgrænse.

5. Kritisk grænse: Konfigurer tærsklen for, hvornår statuslinjen på kortet bliver rød. For eksempel 10 % af enhederne har ikke sendt data for nylig.

6. Driftsgrænse: Konfigurer tærsklen for, hvornår statuslinjen på kortet bliver gul. For eksempel 5 % af enhederne har ikke sendt data for nylig.

My network configure card DK.png

Bemærk: Datafeeds kortet kan ikke konfigureres og afhænger udelukkende af datafeeds, der kan tilføjes og opdateres via Trackunit Marketplace

Sådan læser du et kort

Øverst på kortet finder du den parameter, kortet overvåger, f.eks. "Ingen data". Under parameteren er der en detaljeret beskrivelse inklusive det tidsramme, du har valgt, f.eks. 14 dage.

Tidsrammen kan indstilles i konfigurationsmenuen i øverste højre hjørne af kortet.

Tallene over statuslinjen viser antallet af enheder, der aktuelt er inden for den indstillede tærskel, og det samlede antal enheder, der er overvåget på dette kort. For eksempel ud af i alt 311 enheder har 92 enheder ikke overført data i de sidste 14 dage.

Bemærk: Det samlede antal enheder kan variere fra kort til kort, da de forskellige parametre ikke gælder for alle enhedstyper. For eksempel Spot-enheder er ikke inkluderet i kortet Ingen ekstern strøm, da Spot-enheder ikke afhænger af ekstern strømforsyning. De er kun afhængige af strøm fra det interne batteri. Brugerkonfiguration af specifikke kort kan også påvirke det samlede antal enheder inkluderet i et kort.

💡 Tip: Klik på knappen Vis i liste for at se den filtrerede enhedsliste over alle de enheder, der aktuelt er inden for kortets tærskel.

My nework card DK.png