Alle samlingerIoT-enhederM-Series
Hvordan foretager jeg fejlfinding af min M-Series-enhed?

Denne artikel om fejlfinding er beregnet til M-Series-enheder, der ikke længere fungerer korrekt.

Opdateret over en uge siden

Fejlfinding af M-Series

Problem/symptom

Mulig årsag

Nødvendig handling

Enheden tjekker ikke ind/vises ikke på kortet

Enheden er ikke aktiveret

Kontakt din kontoadministrator for at få bekræftet, at enheden er aktiveret.

Enheden tjekker ikke ind/vises ikke på kortet

Enheden er ikke tændt

Kontrollér, at enhedens strømtilslutninger/ledninger er sikre, korrekt tilsluttede og ikke beskadigede.

Hvis enheden stadig ikke svarer, henvises der til afsnittet om ledningsføring i installationsvejledningen, som viser de påkrævede tilslutninger.

Kontrollér den indbyggede sikring på B+ på maskinens ledningsnet. Udskift sikringen, hvis den er sprunget.

Kontrollér, at B+ strømtilslutningen altid er tændt (ikke-afbrudt).

Enheden tjekker ikke ind/vises ikke på kortet

Enheden er beskadiget

Udskift enheden.

Enheden tjekker ikke ind/vises ikke på kortet

Antennens sigtelinje til GPS-satellitter er blokeret

Flyt udstyret udenfor og sørg for, at enhedens antenne har uhindret udsyn til himlen.

Den indbyggede sikring springer hele tiden

Kortslutning i ledningsnettet

Udskift ledningsnettet.

Den indbyggede sikring springer hele tiden

Enheden kortslutter

Udskift enheden.

CANbus®

CANbus-kommunikationsoversigten viser løsninger på CANbus-problemer på M-Series-enheder.

Problem/symptom

Mulig årsag

Nødvendig handling

Ingen CANbus-værdier

CANbus kommunikerer ikke

Kontrollér CANbus-tilslutningerne. Det kan være, at du skal bytte om på CAN (+) og CAN (-) signalledningerne på termineringspunkterne.

Du kan finde flere oplysninger om CANbus-tilslutninger i installationsvejledningen.

Ingen CANbus-værdier

Termineringsmodstand mangler

Termineringsmodstanden kan være afbrudt eller defekt. Sørg for at et evt. terminalstik er korrekt installeret.

Terminalstikket skal være på 120 ohm.

Ingen CANbus-værdier

Problemer med kontrolpanel

Hvis CANbus har kommunikeret men ikke længere gør det, skal indstillingerne kontrolleres som anført i vejledningen til maskinens kontrolpanel.

Ufuldstændige CANbus-data

Forkert konfiguration af enhed

ECU-problem hos kunden

Kontakt din kontoadministrator.

Motoren kører, men enhedens data angiver, at motoren ikke kører.

Motordata overføres ikke

Ingen CANbus-data

Kontrollér CANbus-tilslutningerne. Det kan være, at du skal bytte om på CAN (+) og CAN (-) signalledningerne på termineringspunkterne.

Du kan finde flere oplysninger om CANbus-tilslutninger i installationsvejledningen.

LED-indikatorer

Alle M-Series-enheder har to LED-statusindikatorer: GPS og COM (mobil). Tabellerne nedenfor viser, hvad LED-indikatorerne gør.

COM "mobil" LED (orange):

Tilstand

LED

Modem slukket

Slukket

Modem tændt og søger

Blinker langsomt

Tilgængeligt netværk

Blinker hurtigt

Registreret men ingen indgående bekræftelse

Skifter fra at lyse konstant til at blinke hvert sekund

Registreret og indgående bekræftelse modtaget

Lyser konstant (blinker ikke)

GPS LED (grøn):

Tilstand

LED

GPS slukket

Slukket

GPS tændt/ingen GPS-fix

Blinker langsomt

Synkronisering af GPS-tid

Blinker hurtigt

GPS-fix

Lyser konstant (blinker ikke)