Hvordan bruger jeg listen Enheder i My Network?

Tilpas listen Enheder, så den viser de ting, du foretrækker, afhjælp problemer, og udfør enhedshandlinger direkte fra listen.

Opdateret over en uge siden

My Network-appen er tilgængelig i alle OEM-abonnementer og i Fleet Plan-abonnementerne Expand og Evolve

Vi introducerer listen Enheder

Listen Enheder giver overblik over enhedsrelaterede oplysninger og giver dig mulighed for at finde oplysninger om din flåde af telematikenheder.

Find listen ved at gå til My Network-appen og vælge Enheder.

Device list My Network Nav.png

Hvad betyder de forskellige kolonner på listen Enheder?

Kolonne:

Betydning:

Udstyr

Oplysninger om navn, mærke, type og model for det udstyr, som enheden er installeret på.

Klik på udstyrsnavnet for at gå til udstyrssiden og få yderligere information.

Enhed

Indeholder enhedstype, serienummerog firmwareversion.

Bemærk: De tilgængelige oplysninger kan variere afhængigt af enhedstypen.

Installeret

Viser, om enheden er installeret.

Enhedstilstand

Samlet enhedstilstand (høj/middel/lav).

Seneste data

Oplysninger om, hvornår de seneste data blev modtaget fra enheden.

Hvis enheden ikke har leveret data for nylig, vil dette blive angivet ved hjælp af farvekodning.

Seneste placering

Oplysninger om, hvornår den seneste GPS-placering blev modtaget fra enheden.

Hvis enheden ikke har leveret en placering for nylig, vil dette blive angivet ved hjælp af farvekodning.

Seneste CAN-data

Oplysninger om, hvornår de seneste CAN-data blev modtaget fra enheden, forudsat at enheden understøtter CAN og har konfigureret en CAN-profil.

Hvis enheden ikke har leveret en placering for nylig, vil dette blive angivet ved hjælp af farvekodning.

Ekstern strømforsyning

Oplysninger om den eksterne strømforsyning til enheden.

Hvis enheden ikke har tilstrækkelig strøm til at oplade enhedens batteri, vil dette blive angivet ved hjælp af farvekodning.

Batteriniveau

Oplysninger om batteriets strømniveau.

Hvis niveauet anses for at være for lavt, vil dette blive angivet ved hjælp af farvekodning.

Problemer med driftstimer

Angiver, om eventuelle problemer er blevet registreret for de driftstimer, som enheden har rapporteret.

Datafeed

Udfyldes kun, hvis enheden opdateres via integrering af datafeed. Dette henviser til navnet på den integrering, der opdaterer denne enhed.

Flere oplysninger om den givne integrering kan findes på fanen Datafeeds i My Network-appen.

Tilpas din visning

Brug filterikonet øverst til venstre til at vælge de filtre, du vil se i øverste række. Du vælger og fravælger et filter ved at klikke på det.

My network filter devices list.png

Klik på Kolonner for at vælge, fravælge og ændre rækkefølgen af kolonner, der vises på listen Enheder.

Devices list columns.png

Søg efter en bestemt enhed ved at indtaste serienummer, udstyrsnavn eller VIN-nummer i søgelinjen øverst til højre.

Eksportér listen Enheder ved at klikke på Eksportér til Excel nederst til venstre på listen. Angiv en e-mailadresse. Den eksporterede fil vil blive modtaget af denne adresse inden for et par minutter.

Bemærk: Eksporten er begrænset til 10.000 enheder.

Hent enhedsoplysninger

Aktive og inaktive enheder:

I Manager Classic kan du markere en enhed som aktiv eller inaktiv. Inaktive enheder er udelukket fra flere funktioner i Trackunit Manager, herunder flådelisten og enhedens tilstand.

Aktive enheder markeres med en grøn prik på listen Enheder, og inaktive enheder markeres med en rød prik.

Enhedshandlinger

Klik på den grønne eller røde prik for at åbne enhedens handling, Genstart.

Genstart af enheden vil sende en kommando til enheden og gennemtvinge en genstart.
Genstart af en enhed kan i nogle tilfælde løse problemer, hvor en enhed ikke fungerer korrekt eller ikke sender data.

Bemærk: Genstartsfunktionen skal dog anvendes med omhu og helst efter aftale med teknisk support.

Enhedslivscyklus

Klik på en række på listen Enheder for at se en oversigt over enhedslivscyklussen.

Livscyklussen registrerer handlinger, som er udført på enheden, med tidsstempler, herunder:

• Genstart

• Firmwareopdatering

• Tildeling (inkl. navn på CAN-profil)

• Fjernelse af tildeling af CAN-profil

• Installationsdato (inkl. billede for visse enheder)