Hvordan bruger jeg fanen Datafeeds i appen My Network?

Brug fanen Datafeeds i My Network-appen til selv at diagnosticere og løse problemer med dine datafeeds for at forbedre oppetid og stabilitet

Opdateret over en uge siden

My Network-appen er tilgængelig i alle OEM-abonnementer og i Fleet Plan-abonnementerne Expand og Evolve

Find din dataintegrering ved at gå til My Network-appen i venstre side af Trackunit Manager og vælge Datafeeds-fanen i øverste bjælke.

Hvis du ikke kan se fanen Datafeeds, betyder det, at du endnu ikke har opsat nogen integreringer. For at oprette en ny integrering skal du gå til Marketplace, hvor du kan se de tilgængelige apps i kategorien Datafeeds: https://new.manager.trackunit.com/marketplace/?q=&c=DATA_FEEDS

Dette fortæller de forskellige kolonner i Datafeeds dig:

Kolonne

Beskrivelse

Integrationsnavn

Navn på den dataintegrering, der blev angivet under oprettelsen af en ny integrering i Marketplace.

Mærkenavn

Navn på integreringens dataudbyder.

Mærke

Logo for integreringens dataudbyder.

Status

Integreringsstatus.

Antal enheder

Antal enheder, som integreringen henter data fra.

Senest gennemført

Oplysninger om den seneste oprettelse af en forbindelse for denne integrering. Dette felt opdateres, selvom data fra API-udbyderen er forældet, så længe forbindelsen oprettes korrekt.

Seneste data

Oplysninger om det seneste opdateringstidspunkt for den nyeste maskine fra integreringen. En korrekt oprettet forbindelse medfører ikke opdatering af dette felt, medmindre nye data leveres.

App-indstillinger

Link til appen i Trackunit Marketplace, hvor du kan redigere din dataintegrering af den valgte type.

Bemærk: Datafeed-tabellen viser kun integreringer, der ejes af din konto. Selvom udstyr fra andre integreringer er blevet delt med dig, vil de pågældende integreringer ikke blive vist her.

Du kan dog stadig se navnene på integreringerne for disse enheder i fanen Overblik i My Network-appen.