Hvorfor kan jeg ikke logge ind på Trackunit Manager?

Oplever du et loop, når du forsøger at logge på? Det kan være et browserrelateret problem.

Opdateret over en uge siden

Trackunit Manager bruger SSO til at give et sikkert login. For at tillade det, skal du aktivere tredjeparts-cookies, hvis du arbejder i Firefox eller Safari. Klik her for at få vores generelle browserpolitik og tips til, hvilke browsere der fungerer bedst med Trackunit Manager.

Bemærk: Du kan støde på problemet i enhver browser, hvis du arbejder i privat eller inkognitotilstand.

Tillad tredjeparts-cookies i Firefox

1. I Firefox skal du gå til new.manager.trackunit.com

2. Klik på skjoldet til venstre for adresselinjen

Firefox cookies DK.png

3. Slå knappen øverst i panelet fra. Det slår Udvidet beskyttelse mod sporing fra for denne hjemmeside. Siden indlæses automatisk og tillader kun sporing på denne side.

Tillad tredjeparts-cookies i Safari

1. I Safari skal du gå til new.manager.trackunit.com

2. Klik på drop-down-menuen i Safari, og vælg Settings

3. Klik på Privacy i toppanelet

4. Fjern fluebenet i Prevent cross-site tracking under Website tracking

5. Fjern fluebenet i Block all cookies under Cookies and website data

third party cookies safari.png