Hvilke alarmer kan jeg opsætte i Trackunit Manager?

Her er en oversigt over de alarmer, du kan opsætte for at holde styr på din flåde.

Opdateret over en uge siden

Bemærk: Trackunit Alarmer i Manager Classic er blevet erstattet af Trackunit Alarmer i Trackunit Manager. Vi anbefaler, at du begynder at bruge Alarmer in Trackunit Manager så snart som muligt for at få adgang til de nyeste funktioner.

Alarm ved geofence

Denne alarm udløses, hvis enheden bevæger sig væk fra sin aktuelle placering. Du kan selv bestemme, hvor langt væk enheden skal bevæge sig væk fra sin nuværende placering, før alarmen udløses.

Alarm ved zone

Denne alarm udløses hvis enheden kommer ind i eller forlader et bestemt område (zone), eller hvis enheden ikke er ankommet til et bestemt område på et bestemt tidspunkt.

Alarm ved bevægelse

Denne alarm udløses, hvis enheden bevæger sig i de planlagte intervaller.

Alarm ved temperatur

Denne alarm udløses, hvis enheden registrerer temperaturer uden for det angivne temperaturområde.

Alarm ved punkt

Denne alarm udløses hvis enheden ankommer til eller forlader et interessepunkt, eller hvis enheden ikke er ankommet til interessepunktet på et givet tidspunkt.

Alarm ved indgang

Denne alarm udløses, hvis enheden registrerer aktivitet på den udvalgte indgang.

Alarm ved enhedstilstand

Denne alarm udløses hvis enheden registrerer et strøm- eller batteriniveau under et angivet niveau, eller hvis enheden ikke har GPS- eller mobilforbindelse i et angivet tidsrum.

Se hvordan du opsætter en alarm på tilstand

Du kan vælge, hvilke kontakter der skal underrettes, hvis en alarm udløses. Klik her for at lære at administrere kunder og kontakter .

Sørg for, at din brugers kontaktoplysninger er aktuelle. Følg dette link for at se, hvordan man redigerer brugere.