Alle samlingerKom i gang
Hvilke browsere kan jeg bruge til Trackunit Manager?

I denne artikel skitserer vi vores browserpolitik og tilbyder vejledning til at hjælpe med at opretholde den bedste brugeroplevelse.

Opdateret over en uge siden

Understøttede browsere:

Du får den bedste oplevelse med Trackunits webapplikationer, hvis du bruger den nyeste version af Chrome. Vores applikationer er designet til fuld understøttelse af denne browser, så du sikres adgang til alle funktioner.

Vi prioriterer kompatibilitet med den nyeste Chrome-version, og samtidig gør vi vores bedste for at understøtte andre populære webbrowsere, herunder Microsoft Edge, Apple Safari og Mozilla Firefox. For at optimere din oplevelse anbefaler vi, at du bruger den nyeste version af din foretrukne browser.

Udvidet understøttelse af webbrowsere:

Nogle browserudbydere tilbyder Extended Support Releases, og dem vi er opmærksomme på. Vi gør en ekstra indsats for at sikre funktionalitet på tværs af de nyeste versioner af Chrome Extended Stable Channel, Edge Extended Stable Channel og Firefox Extended Support Release (ESR).

Du kan gøre følgende:

For at optimere din oplevelse og løse potentielle problemer med ydeevnen:

1. Opdater din browser:

• Tjek regelmæssigt for opdateringer for at sikre, at du altid bruger den nyeste version af din foretrukne browser.

• Sørg for at bruge den nyeste version af Chrome for at få den bedst mulige oplevelse.

2. Vælg en understøttet browser:

• Vores applikationer er designet til at fungere i forskellige browsere, men den nyeste Chrome-version garanterer det højeste understøttelsesniveau.

3. Afprøv Extended Support Releases:

• Hvis du foretrækker Extended Support Releases, kan du overveje at bruge Chrome Extended Stable Channel, Edge Extended Stable Channel eller Firefox Extended Support Release (ESR).

Hvis du følger disse anbefalinger, medvirker du til at opretholde en optimal ydeevne og får en problemfri oplevelse med Trackunits webapplikationer.

💡 Tip:

Har du brug for mere hjælp? Få support fra Trackunit Community

Find svar og få hjælp fra Trackunit Tech Support og Community Experter