Hvordan opretter jeg alarmer for telematikenheder i Trackunit Manager?
Hvordan opretter jeg alarmer for telematikenheder i Trackunit Manager?

Konfigurer alarmer for telematikenheder for information om enhedens batteri, strøm, datatransmission eller mulig fejlhåndtering af enheden.

Opdateret over en uge siden

Konfigurer alarmen for telematikenheden for at få besked i tilfælde af eventuelle uregelmæssigheder med din enhed, så du kan løse problemet og afværge længere nedetid.

Når du konfigurerer alarmen for din telematikenhed, har du forskellige parametre til rådighed:

• Strømforsyning til telematikenhed: Brug denne alarm til at få besked i tilfælde af et betydeligt strømfald, som kan indikere forkert ledningsføring eller potentielt tyveri (afskårne ledninger).

• Denne alarm er tilgængelig for Trackunit Raw-enheder.

• Enheden åbnes: Denne alarm udløses, når lyssensoren er blevet udsat for lys, hvilket sker, når enhedens afdækning er blevet fjernet. Dette kan være et tegn på misbrug eller muligt tyveri af enheden.

• Denne alarm er tilgængelig for Trackunit Raw-enheder.

• Batteriprocent for telematikenhed: Brug denne alarm til at få besked i tilfælde af, at batteriniveauet falder til under en bestemt tærskel.

• Denne alarm er tilgængelig for Trackunit Raw- og Trackunit Spot-enheder.

• Ingen GPS-data er modtaget i: Denne alarm udløses, hvis GPS-data ikke er blevet modtaget i det angivne antal timer eller dage.

• Ingen data er modtaget i: Denne alarm udløses, hvis data ikke er blevet modtaget i det angivne antal timer eller dage.

• Bluetooth-enhedens batteriniveau er lavt: Denne alarm er specifik for Trackunit Kin-tags og angiver, hvornår batteriniveauet er lavt, så du kan udskifte enheden, før den holder op med at overføre data, og du eventuelt mister overblikket over udstyret.

Konfigurer alarmernes alvorsgrad for at se kritiske hændelser på din opmærksomhedsliste og på dit udstyrs statusside. Vi vil altid registrere alle udløste alarmer og tilføje dem i dit udstyrs hændelseslog, selv hvis de ikke er kritiske.

Opret en Alarm for telematikenhed i Trackunit Manager

1. Log ind i Trackunit Manager

2. Gå til appen Alarmer

3. Klik på Opret ny alarm

4. Vælg Alarm for telematikenhed, og klik på Næste

5. Vælg, om dette skal udløse en kritisk alarm eller en log

6. Vælg den ønskede parameter i rullemenuen, for eksempel: "Batteriprocent for telematikenhed"

7. Vælg alarmudløseren ("mere end (>)" eller "mindre end (<)")

8. Vælg en værdi, der definerer, hvornår alarmen udløses

9. Vælg Hele flåden, Udvalgte grupper eller Udvalgt udstyr, som du ønsker at overvåge, og klik på Næste

10. Option: Vælg Abonnenter (den person eller de personer, der skal underrettes, når alarmen udløses), og klik på Næste

11. Indtast navnet på alarmen

12. Gennemgå alarmkonfigurationen, og klik på Opret alarm