Hvordan ser jeg præcisionsbrug og maskinproduktivitet i Trackunit Manager?
Hvordan ser jeg præcisionsbrug og maskinproduktivitet i Trackunit Manager?

Få mere at vide om, hvordan præcisionsbrug hos OEM'er giver større viden om reel produktivitet og maskinudnyttelse.

Opdateret over en uge siden

Forståelse af udnyttelse og produktivitet

For mange maskintyper er udnyttelse og produktivitet komplekse faktorer, der ikke kan måles med tilstrækkelig nøjagtighed til at kunne vide, om maskinen fungerer produktivt eller bruges effektivt. Simple brugsmodeller, som er baseret på enten nøgleaktivering (tænding) eller aktiveringstid (motor/pumpe/motorkørsel) som indikatorer for udførelse af arbejde, giver kun et begrænset overblik.

En MEWP-motor aktiveres måske i 5 minutter for at hæve platformen, og dette bliver registreret, men hvis en person herefter arbejder på platformen i 4 timer, bliver dette ikke registreret i standardmodellerne.

Præcisionsbrug bidrager til at få mere præcis viden om, hvorvidt visse maskiner fungerer produktivt og bruges til deres primære funktion. Vi samarbejder med vores OEM-partnere om at identificere maskintyper og definere produktiv maskinbrug. Ved hjælp af en kombination af maskindatapunkter og tilføjelse af tærskelværdier, som udføres i samarbejde med OEM-produkt-/ingeniørteams, kan vi hjælpe med at skabe mere værdi for alle parter i økosystemet.

Hvis en OEM har konfigureret Præcisionsbrug, skal du følge instruktionerne nedenfor for at se dette avancerede datapunkt for udnyttelse og produktivitet.

Bemærk: Fra nu af vil Præcisionsbrug være konfigureret for nyere, elektriske sakseløftere fra Skyjack. Denne faktor vil fremover ligeledes blive udvidet i samarbejde med andre OEM'er for at indbefatte andre maskintyper.

Se Præcisionsbrug under udstyrsvisning:

1. Gå til appen Flåde via menuen til venstre

2. Find og klik på det relevante udstyr

3. Åbn Status for udstyret for at få vist Udnyttelse

4. Slå Vis præcisionbrug til (dette skift er kun tilgængeligt, hvis maskinen er kvalificeret, og det relevante datapunkt er blevet konfigureret af OEM'en)

5. Du kan se en sammenligning af, hvad du har indstillet, da maskinen blev onboardet, versus data om præcisionsbrug, som er blevet oprettet af OEM'en.

Se Præcisionsbrug under flådevisning:

Flådevisningen er kun tilgængelig for kunder med Evolve eller Expand.

1. Fortsæt til appen Udnyttelse via menuen til venstre

2. Brug skiftefunktionen øverst til højre for at få vist data for præcisionsbrug

Når du har aktiveret præsicionsbrug, vil de maskiner i din flåde, der er blevet konfigureret med data for præcisionsbrug, blive vist, og du vil kunne se en sammenligning af standarddata om udnyttelse, der er baseret på indstillingerne fra maskinens onboarding, versus data om præcisionsbrug, som er blevet oprettet af OEM'en.

Du kan

• Se antallet af maskiner med aktiveret præcisionsbrug i din flåde ud af det samlede antal

• Se det samlede antal timer

• Se det gennemsnitlige antal timer

• Eksportere til Excel med henblik på offlineanalyse

💡 Tip:

Har du brug for mere hjælp? Få support fra Trackunit Community. Find svar og få hjælp fra Trackunit Tech Support og Community Experter