Alle samlingerTrackunit ManagerUdnyttelse
Hvordan bruger jeg Udnyttelses-appen i Trackunit Manager?

Udnyttelses-appen kan hjælpe dig med at få oplysninger om udnyttelsestimer uden at bruge tid på at ringe rundt til arbejdspladserne.

Opdateret over en uge siden

At administrere en flåde af maskiner kræver meget arbejde, og efterhånden som mængden af udstyr og antallet af arbejdspladser stiger, bliver det gradvist mere kompliceret at finde ud af, hvordan dit udstyr bliver brugt.

Udnyttelses-appen er nyttig, når du gerne vil:

• Finde ud af hvor meget udstyr i din flåde der ikke bliver brugt

• Tilpasse størrelsen på din flåde ud fra en oversigt over udnyttelse opdelt på type

• Finde og flytte underudnyttet udstyr til et andet sted

• Undgå overudnyttelse af maskiner, der kan føre til nedbrud og nedetid

• Spare brændstof og transittid ved at overføre dit udstyr til den nærmeste arbejdsplads

• Gøre kundeoplevelsen bedre ved at måle udnyttelse på de enkelte arbejdspladser

Bemærk: Udnyttelses-appen er tilgængelig i Evolve- og Expand-pakkerne. Kontakt din salgsrepræsentant for mere information.

Sådan bruger du Udnyttelses-appen

Log på Trackunit Manager og klik på Udnyttelses-appen i menuen i venstre side.

1. Widgets
Brug de øverste widgets til at identificere ubrugt udstyr eller meget ofte benyttet udstyr. Diagrammerne er interaktive, så hvis du klikker på en bjælke, så opdateres listen og kortet til kun at vise, det du har valgt. Klik på bjælken igen for at fravælge bjælken og gå tilbage til visningen af hele flåden.

2. Kort
Kortet viser ubenyttet udstyr med rødt, normal udnyttelse med blåt og meget ofte benyttet udstyr med gult. Klik på en gruppe for at zoome ind, eller klik på udstyret enkeltvis for at se flere detaljer.

3. Tilpas visning
Filtrer oversigten efter Udstyrstype, Type, Periode og Timeinterval ved at klikke på filtrene øverst og vælge den ønskede visning. På den måde kan du optimere brugen af visse typer udstyr ved f.eks. at finde og omplacere ubenyttede boomlifte.

4. Udstyrsliste
Klik på et stykke udstyr i listen for at gå til udstyrets hjem og få flere detaljer.