Alle samlingerVerify
Hvordan redigerer jeg kilometertal og timer på min enhed?

Sådan redigerer du det indberettede kilometertal og antal timer på din enhed i Trackunit Verify-portalen.

Opdateret over en uge siden

1. Brug dine Trackunit Manager kontooplysninger til at logge ind

2. Angiv enhedens serienummer og klik på Find

3. Angiv det nye kilometertal i Distance offset in km/miles og/eller timer i Engine Hours

4. Klik Gem for at gemme ændringen

Bemærk: Kilometertal, som indberettes i Manager Classic, vil blive lagt til det kilometertal, som er indberettet i Trackunit Verify.