Alle samlingerIoT-enhederRaw
Hvordan installerer jeg en Raw-enhed?

Har du brug for at installere en Raw-enhed? Følg disse trin for at sikre optimale betingelser for enheden.

Opdateret over en uge siden

Synlighed

Montér Trackunit Raw, så enhedens serienummer vender væk fra maskinen eller køretøjet. Bemærk, at enhedens serie- og GSM-nummer findes på kassens label.

Signal

Installér Raw-enheden udendørs for optimalt GPS- og GSM/UMTS-signal.

Position

For optimale betingelser skal enheden monteres vandret eller lodret, og det bør undgås at montere enheden direkte under et lag metal eller ved siden af ledninger. TU600-enheder skal installeres på en mindsteafstand af 20 cm/7,87 tommer fra operatøren af maskinen eller køretøjet.

Kabelføring

Sørg for, at kablerne tilsluttes i overensstemmelse med installationsdokumentationen. Se brugsvejledningen til maskinen eller køretøjet for korrekt kabelføring. Hvis det er muligt forbindes Raw-enheden til maskinens CAN-bus for at få fuld maskinindsigt.

Installationseksempel med Adgangskontrol

Verificer din Trackunit

Når installationsprocessen er gennemført, logger du ind på verify.trackunit.com for at gennemse installationen og opsætte enheden.