Hvordan kontrollerer jeg data, der knytter sig til Trackunit Kin/KinEx?
Hvordan kontrollerer jeg data, der knytter sig til Trackunit Kin/KinEx?

Se, hvem der har adgang til dine Kin/KinEx-data og hvordan kan du kontrollere dataindstillingerne?

Opdateret over en uge siden

Trackunit Raw som gateway

Trackunit-netværket består af den installerede Trackunit Raw-hardware (TU600-serien) samt smartphones med Trackunit Go, der er indstillet til at videresende Kin/KinEx-data. Begge dele fungerer som Kin-gateways, der kan videresende Kin/KinEx-data.

Alle med brugerindstillinger der er opsat til, at udstyr med en Kin/KinEx monteret skal være synligt, vil kunne se dataene i Manager og Go.

Kun brugere der er blevet tildelt synlighed kan se dataene fra Kin/KinEx-enheden. Maskiner fra andre konti, som har været brugt som gateway for Kin/KinEx-data, vil ikke kunne se de data, som maskinerne har rapporteret for Kin/KinEx-tagget.

Selv om dine maskiner, der er udstyret med Trackunit Raw (TU600-serien), udgør en del af det globale Trackunit-netværk og kan fungere som gateways for overførsel af Kin/KinEx-data for alle Kin/KinEx-brugere, kan du være sikker på, at de ikke giver andre adgang til dine Kin/KinEx-data.

Trackunit Go som gateway

Trackunit Go kan også indsamle og overføre Kin/KinEx-data for tags inden for et område.

I Trackunit Go kan du vælge mellem tre forskellige indstillinger for overførsel af Kin-data:

1. Ingen data: Kin/KinEx-data overføres ikke.

2. Overfør data i åben tilstand: Trackunit Go vil kun indsamle og overføre data, når appen er åben og aktiv på din smartphone.

3. Overfør data i baggrunden: Trackunit Go vil indsamle og overføre data i forgrunden og, når det er muligt, i baggrunden, når appen ikke er åben på din smartphone. Denne valgmulighed er den mest optimale for at øge synligheden og positioneringen af Kin/KinEx, når der er få RAW (TU600)-drevne maskiner i området.

Vi anbefaler at lade Trackunit Go indsamle og overføre data i baggrunden, da det vil give den bedste samlede brugeroplevelse.