Alle samlingerIoT-enhederKin/KinEx
Hvordan får jeg adgang til Kin/KinEx-positionsdata?

Hold styr på Kin/KinEx-tagget udstyr ved hjælp af historiske positionsdata i Trackunit Manager. Se herunder, hvordan du gør.

Opdateret over en uge siden

Sådan får du adgang til Kin/KinEx-positionsdata:

1. Log ind i Trackunit Manager

2. Naviger til Min flåde

3. Brug filteret Udstyr type til at finde og vælge det ønskede Kin/KinEx-taggede udstyr

flåde kin movement.png

4. Vælg Bevægelse i menuen til venstre for at se alle historiske bevægelsesdata i liste- og kortform

kin bevægelse.png

5. Vælg den ønskede dato ved hjælp af datofilteret placeret over kortet.

DK select date kin.png

6. Hvis du har behov for det, kan positionsdata eksporteres til et Excel-ark ved hjælp af knappen under lokationslisten.

DK export to excel.png