Alle samlingerFejlfinding
Hvordan foretager jeg fejlfinding af min Raw-enhed?

Sender Raw-enheden ingen data, rapporteres en forkert placering, eller vises ingen inputaktivitet? Find fejlfindingsinfo for Raw-enheden her

Opdateret over en uge siden

💡Tip: Hvis du har brug for at kontakte vores kundesupport, kan du åbne Messenger nederst til venstre på denne side og klikke på Meddelelser --> Send os en besked.

Min enhed er holdt op med at rapportere

1. Log ind på Trackunit Manager

2. Klik på appen Flåde

3. Find og klik på det udstyr, som Raw-enheden er installeret på

4. Klik på Telematik i menuen til venstre på udstyrssiden

Under Mobil finder du Seneste data. Hvis de seneste data, der vises her, er mere end 15 minutter gamle, har enheden afbrudt rapporteringen.

Under Strøm kan du kontrollere Strømforsyning. Hvis den er 0 V eller under 5 V betyder det, at din enhed har mistet strømforsyningen og arbejder på internt batteri. Når det sker, reduceres frekvensen for afsendelse af data fra hvert 15. minut til én gang i timen.

• Hvis strømforsyningen er 0 V eller under 5 V, og batteriniveauet er mindre end eller lig med 3,7 V, er det en indikation på, at det interne batteri er komplet afladet, og at enheden er i dvaletilstand og venter på strømforsyning.

• Hvis strømforsyningen er god (12 V, 24 V eller 48 V), og batteriniveauet er under eller lig med 3,7 V, er det en indikation af, at det interne batteri er beskadiget, defekt eller slidt op. Batteriet skal muligvis udskiftes.

• Hvis strømforsyningen viser værdier over 60 V, har din enhed sandsynligvis en vandskade. Kontakt kundesupport for at få vejledning.

• Hvis strømforsyningen er god (12V, 24V eller 48V), og batteriniveauet er godt (4,1 V), men seneste data er ældre end 15 minutter, kan det skyldes tab af GSM-netværket, enhedsfejl eller en beskadiget enhed. Tjek følgende på dit udstyr:

• Er enhedens strømtilslutninger/ledninger sikre, korrekt tilsluttet og ikke beskadiget? Hvis alt er korrekt forbundet, skal der være en blinkende LED-lampe, der indikerer netværksforbindelse. Hvis enheden er tændt, og der ses en rød LED-lampe (lyser konstant eller blinker), kan GSM-netværket være den grundlæggende årsag. Hvis det er tilfældet, kan du kontakte kundesupport for at få vejledning.

• Er den indbyggede 1A-sikring på udstyrets ledningsnet i god stand? Udskift sikringen, hvis den er sprunget.

• Er udstyret placeret inde i en bygning, hvor mobildækningen er svag? Dette kan medføre et midlertidigt tab af rapportering, indtil mobildækningen er genetableret.

• Er enheden beskadiget? Hvis enheden er beskadiget, skal du kontakte kundesupport.

På dit udstyr skal du kontrollere, at enhedens strømtilslutning/ledninger er sikre, korrekt tilsluttet og ikke beskadiget. Hvis alt er korrekt forbundet, skal der være en blinkende LED-lampe, der indikerer netværksforbindelse.

led status.png

Min enhed rapporterer data, men ikke en nuværende GPS-placering

1. Log ind på Trackunit Manager

2. Klik på appen Flåde

3. Find og klik på det udstyr, som Raw-enheden er installeret på

4. Klik på Telematik i menuen til venstre på udstyrssiden

troubleshoot raw position.png

Under GPS finder du Seneste position. Hvis enheden rapporterer data, men ikke en aktuel GPS-placering, så prøv følgende:

• Tjek, om udstyret er placeret inde i en bygning, hvor mobildækningen er svag. Dette kan medføre et midlertidigt tab af rapportering, indtil mobildækningen er genetableret.

• Flyt udstyret udenfor og sørg for, at enhedens antenne har uhindret udsyn til himlen.

• Tjek, om GPS-signalet eventuelt blokeres af fysiske strukturer (bygninger, placering af installationer på udstyret, landområder).

• Kør udstyret udenfor i 15-20 minutter.

Hvis enheden stadig ikke rapporterer GPS-placering, kan du kontakte kundesupport for at få vejledning.

Mit udstyr viser ingen aktivitet

I Trackunit Manager kan du se, hvor længe problemet har været aktuelt. Hvis der ikke har været nogen aktivitet før, er det højst sandsynligt et installationsproblem.

1. Log ind på Trackunit Manager

2. Klik på appen Flåde

3. Find og klik på det udstyr, som Raw-enheden er installeret på

4. Klik på Telematik i menuen til venstre på udstyrssiden

Under Avanceret konfiguration skal du bekræfte kilden til det samlede antal timer og kontrollere, om noget har ændret sig i forhold til standardindstillingerne.

Under Insights i menuen til venstre kan du under Avancerede sensorer se, hvornår de seneste data blev modtaget.

Bemærk: Du skal være ejeren af udstyret for at se Avanceret konfiguration.

På udstyret skal du kontrollere, at indgangsforbindelser/ledninger er sikre, korrekt tilsluttet og ikke beskadiget.

Som standard skal indgangene have en strømkildeforbindelse på 9,4 V eller mere for at køre HIGH. Se her, hvordan du konfigurerer indgange i Trackunit Verify

Hvis alle forbindelser er gode, og der tidligere har været aktivitet på indgangene, kan du kontakte kundesupport for at få vejledning.