Hvordan tilføjer jeg dokumentation, når jeg løser (eller overspringer) services i Trackunit Manager?
Hvordan tilføjer jeg dokumentation, når jeg løser (eller overspringer) services i Trackunit Manager?

Tilføj filer eller noter, når du løser eller overspringer en service, for at indsamle vigtige oplysninger, når en service udføres.

Opdateret over en uge siden

Du skal være administrator, flådeadministrator eller tekniker for at løse services på et udstyr. Se mere om brugerroller her

Tilføj dokumentation for services i Trackunit Manager

Log på Trackunit Manager

1. Gå til Servicestyrings-appen

2. Klik på det udstyr, der skal have udført en service

3. Klik på Løs ved den service, der skal løses under Kommende service-sektionen på Service-siden

4. Klik på Udfør

5. Skriv noter i tekstfeltet, og upload dokumenter ved at klikke på Upload dokumenter

6. Klik på Udfør

Dine noter og dokumenter er nu blevet gemt, og servicen vil nu blive registreret som Udført.

Trinnene for tilføjelse af noter og dokumenter ved overspringning af services er de samme, og du skal blot klikke på Spring over i stedet for Udfør ved trin 5 og 7.

Add documentation serivce _DK.png