Hvordan arbejder jeg med Servicestyring i Trackunit Manager?
Hvordan arbejder jeg med Servicestyring i Trackunit Manager?

Vær på forkant med vedligeholdelse ved at oprette og tildele serviceplaner til dit udstyr.

Opdateret over en uge siden

Bemærk: Når en serviceplan er tildelt noget udstyr, er det kun advarselsperioden, der kan ændres – også selvom tildelingen efterfølgende fjernes. Vi anbefaler, at du først bruger lidt tid på at kortlægge dine forskellige serviceplaner og dobbelttjekker, at de er korrekte, før de tildeles noget udstyr.

Hvordan opretter jeg en serviceplan?

Du skal være kontoadministrator for at kunne oprette en serviceplan. Læs mere om brugerroller her

Servicestyring er til rådighed i Evolve- og Expand-prisplanerne. Kontakt din salgsrepræsentant for mere information.

Log ind på Trackunit Manager

1. Klik på appen Servicestyring (skruenøgleikonet i menuen til venstre)

2. Klik på Konfiguration

3. Klik på Administrer serviceplaner

4. Klik på Opret serviceplan

5. Giv din serviceplan et relevant navn

6. Valgfrit: Du kan uploade relevant dokumentation til serviceplanen ved at klikke på Upload dokumenter

create a service plan.png

Hvordan tilføjer jeg planlagte servicer?

1. Når du har oprettet serviceplanen, skal du klikke på Tilføj service for at oprette en planlagt service

2. Giv din planlagte service et relevant navn

3. Vælg den ønskede servicetype i rullemenuen

4. Indtast værdien for, hvornår servicen skal forfalde, i feltet Forfalder

• Valgfrie handlinger:

• Du kan indtaste en værdi i feltet Advarsel før, der vil udløse en status som Kommende på siden Serviceoversigt for udstyret, når udstyret når denne tærskel. Værdien er baseret på servicetypen (eksempel: for en afstandsservice vil advarselsværdien være baseret på afstanden)

• Som et alternativ kan du tilføje en advarsel, der er baseret på dage, i feltet "Prognosebaseret advarsel" (uanset servicetypen).

Bemærk: Prognosebaserede advarsler er bundet til serviceprognoser og er kun tilgængelige i Leap- og Expand-planer.

• Du kan tilføje betingelser (en af hver servicetype) inden for den samme planlagte service, så servicestatussen på udstyret bliver udløst af den forfaldne serviceværdi, udstyret når først

• Du kan bruge indstillingen Tilbagevendende service til automatisk at planlægge den næste service, når den forrige service er fuldført​

• For tilbagevendende services kan du indstille tidsplanen til at være fast eller forskudt. En fast tidsplan vil forfalde i henhold til værdien Forfalder hver, uanset hvornår den sidste service blev fuldført. En forskudt tidsplan vil starte tælleren for de næste services, baseret på hvornår den sidste service blev registreret

• Bemærk: En tilbagevendende "Kalender"-service vil altid være forskudt.

• Du kan tilføje flere planlagte services i en enkelt serviceplan ved at klikke på Tilføj service

5. Når du er færdig med din serviceplan, skal du klikke på Opret

creating a planned service.png

Hvordan redigerer eller tilpasser jeg en serviceplan?

Der er visse begrænsninger for ændring af en serviceplan, når den er tildelt udstyr, eller når planen er gjort synlig for andre konti i dit servicenetværk. Dette er for at undgå komplikationer med Machine Insights, når en serviceplan er aktiv. Du kan enten redigere eller tilpasse en serviceplan, men redigering af rettigheder er kun tilgængelig for den konto, som har oprettet serviceplanen.

Når du har oprettet din plan, har du mulighed for at redigere hele planen, før den tildeles udstyret. Når en serviceplan er blevet tildelt udstyr, kan du kun redigere navnet på serviceplanen, navne på dine services og uploade/fjerne dokumenter fra planen.

Rediger en serviceplan

Log ind på Trackunit Manager

1. Klik på appen Servicestyring

2. Klik på Konfiguration

3. Klik på Administrer serviceplaner

4. Klik på den serviceplan, du ønsker at redigere

5. Foretag dine ændringer, og klik på Gem

Edit a service.png

Tilpas en serviceplan

Tilpasning af en serviceplan giver dig mulighed for at redigere visse felter, men ændringerne vil kun gælde for din konto. Du kan tilpasse tilføjelse af yderligere dokumenter til serviceplanen og/eller ændring af varslingsperioden for en tjeneste.

Log ind på Trackunit Manager

1. Klik på appen Servicestyring

2. Klik på Konfiguration

3. Klik på Administrer serviceplaner

4. Klik på den serviceplan, du ønsker at tilpasse, og gå til fanen Tilpas plan

5. Foretag dine ændringer, og klik på Gem

Customize a service plan.png