Hvordan opretter jeg en Servicerapport?

Brug Servicerapporten til at generere en liste over udstyr, der har service i tilstanden "kommende" eller "overskredet".

Opdateret over en uge siden

At sikre, at dit udstyr serviceres rettidigt, er med til at eliminere nedetid og derfor er det vigtigt, at dine interessenter informeres om, hvornår service er forestående.

Hvis du har interessenter, der ikke har adgang til Servicestyrings-appen, kan Servicerapporten anvendes til at informere dem om, hvornår service skal udføres på udstyr.

Du skal være administrator, flådeadministrator eller tekniker for at oprette rapporten. Læs mere om brugerroller her

Generer rapporten

1. Vælg Rapporter i menuen

2. Klik på Servicerapport i rapportvinduet

3. Vælg, om du vil filtrere rapporten efter Alle maskiner, Grupper, Maskiner, eller Ejere.

Afhængigt af det valgte filter kan du blive bedt om at filtrere yderligere:

• Alle maskiner: hele flåden

• Grupper: grupper, du har oprettet eller har adgang til at se

• Pladser: Pladser, du har oprettet eller adgang til at se

• Maskiner: vælg specifikke maskiner

• Ejer: ejeren af maskinen i Trackunit Manager

4. Vælg servicestatus for rapporten (kommende/overskredet)

5. Klik på Generer rapport

generate service report DA.png

Sådan læser du den genererede rapport

Når du genererer rapporten, vil du se den filtrerede liste over udstyr og den serviceplan, der er i tilstanden overskredet eller kommende. Du kan også se detaljerede oplysninger om servicen såsom typen af service, når servicen er forfalden (hvis overskredet) og udstyrets aktuelle tilstand.

Planlæg rapporten

Når du har genereret rapporten, kan du planlægge den til at blive sendt til personer i og uden for din organisation med en bestemt hyppighed. Se, hvordan du planlægger en rapport, her