Hvordan opsætter jeg en service i Manager Classic?

For at oprette en service skal du først oprette en kunde i Manager Classic. Se hvordan du gør nedenfor.

Opdateret over en uge siden

Opret kunde

Log ind i Trackunit Manager

1. Gå til Manager Classic

2. Gå til Opsætning

3. Gå til Kunder

4. Klik på Tilføj

5. Angiv hvilken virksomhed der udfører servicen, enten internt eller eksternt, og klik på Gem

6. Klik på den nyligt oprettede kunde

7. Klik på Tilføj

8. Udfyld kontaktoplysningerne for den person, der skal udføre servicen og Gem

Bemærk: det er vigtigt, at der angives en e-mail. Det er sådan, beskeden sendes ud.

Opret service

1. Gå til Manager Classic

2. Klik på Service

3. Vælg den maskine du vil oprette en service på

4. Klik på Tilføj service

5. Tilføj en service på enten timer, Km eller en Periodisk service. Du kan også kombinere timer, Km og Periodisk service

6. Vælg hvor mange timer før servicen du ønsker påmindelsesmailen

7. Du kan tilføje et Servicenotat, hvis du ønsker det. Vælg Inkluder servicenotat i service e-mail for at vedhæfte et Servicenotat til notifikationsmailen

8. Klik på Vælg kunde og vælg den kontakt, der skal modtage påmindelsesmailen, og tryk på Gem for at gemme og afslutte

Hvis du ikke kan tilgå servicemodulet skal du sikre dig at din bruger har de nødvendigerettigheder. Se, hvordan du kontrollerer brugerrettighederne