Hvordan løser jeg services på udstyr i Trackunit Manager og Trackunit Go?
Hvordan løser jeg services på udstyr i Trackunit Manager og Trackunit Go?

Løs kommende og overskredne services, når de er fuldført.

Opdateret over en uge siden

Du skal være administrator, flådeadministrator eller tekniker for at løse services på et aktiv. Se mere om brugerroller her

Løs en service i Trackunit Manager

Log på Trackunit Manager

1. Gå til Servicestyrings-appen

2. Klik på det udstyr, der skal have udført service

3. Under Kommende Service, klik på Løs for den service, der skal løses

4. Vælg Udført

5. Vælg datoen for, hvornår servicen blev fuldført. Du kan ikke angive en dato i fremtiden

6. Klik Udført

Servicen vil nu blive logget som Udført i Servicehistorikken. Hvis det er tilbagevendende service, bliver den næste service vist i afsnittet Kommende service.

resolve services on asset DK.png

Løs en service i Trackunit Go

Log ind på Go-appen på din mobile enhed

1. Naviger til Asset Home

2. Vælg det udstyr, du ønsker at løse en service for

3. Scroll ned til Servicestyring

4. Tryk på den service, du ønsker at udføre

5. Vælg datoen for, hvornår servicen blev fuldført. Du kan ikke angive en dato i fremtiden

6. Tryk på Godkend

Servicen vil nu blive logget som Udført i Servicehistorikken. Hvis det er tilbagevendende service, vil den næste service blive vist på listen over services under Servicestyring på det forrige skærmbillede.