Hvordan opretter jeg et servicenetværk?

Med et servicenetværk kan du dele dine serviceplaner med underkonti, så de kan håndtere service på det udstyr, der er synligt for dem.

Opdateret over en uge siden

Servicenetværk er tilgængelige i planerne Expand og Evolve.

Du skal være administrator for at kunne bruge servicenetværk. Læs mere om brugerroller her

Hvad er et servicenetværk?

Et servicenetværk er et netværk af de underkonti, som du ønsker at dele serviceplaner med. Oprettelse af et servicenetværk vil gøre det muligt for de tilknyttede underkonti at gøre følgende:

• Se serviceplanerne i fanen Planer. Underkonti kan ændre planens advarselsperiode uden at påvirke den oprindelige serviceplan.

• Tildele serviceplanerne til udstyr, hvis dette ikke allerede er blevet gjort. Du skal føje dine serviceplaner til dit oprettede netværk for at gøre dem synlige for underkonti i dit netværk.

• Tilføje sig selv som serviceudbyder på de serviceplaner, der er blevet delt i servicenetværket.

Du kan oprette flere netværk, og underkonti og serviceplaner kan tilhøre flere netværk. Hvis du administrerer din egen flåde via en enkelt konto, behøver du ikke at oprette et servicenetværk.

Bemærk: Den konto, der opretter servicenetværket, er netværksejeren.

service provider network.png

Opret et servicenetværk

1. Gå til appen Servicestyring

2. Klik på Netværk

3. Klik på Opret servicenetværk

4. Giv dit netværk et navn, og klik på Opret

Føj udbydere og serviceplaner til servicenetværket

1. Klik på de tre prikker ved siden af det servicenetværk, som du vil føje udbydere og serviceplaner til, og vælg Rediger servicenetværk

2. I fanen Udbydere skal du vælge de serviceudbydere, du vil føje til netværket. Du kan fravælge en udbyder ved at klikke på kontonavnet under Valgte serviceudbydere

3. Gå til fanen Planer, og vælg de serviceplaner, du vil føje til netværket. Du kan også søge efter en bestemt plan. Fravælg en plan ved at klikke på plannavnet under Valgte serviceplaner

4. Klik på Gem