Hvad er Serviceprognose?

Serviceprognose er en effektiv funktion i Servicestyring, designet til at forbedre håndtering af serviceanmodninger og optimere ressourcer.

Opdateret over en uge siden

Serviceprognose er tilgængelig i Expand-pakken. Kontakt din Trackunit repræsentant for more information.

Servicestyringssiden finder du kolonnen Forventet forfaldsdato (Predicted Due Date).

Denne kolonne giver dig en omtrentlig forfaldsdato for næste service, så du kan planlægge din service i overensstemmelse hermed. Det er uanset om det handler om at booke service hos kunden og tildele en servicetekniker eller bestilling af de nødvendige dele, så din tekniker er forberedt til den pågældende service, når forfalder.

Den forventede forfaldsdato vises også på de enkelte services på fanen Service på udstyrssiden.

Klik direkte på udstyret for at se detaljer om kommende service. Du kan også se den forventede forfaldsdato og serviceoplysninger om hvert enkelt udstyr ved at gå til Fleet-appen --> klikke på udstyret --> vælge Service

Du kan konfigurere serviceprognoser, når du opretter dine planlagte servicer. Læs mere om serviceplaner og planlagte services her

Service prediction.png

Den forventede dato er baseret på udstyrets historiske brugsdata for de sidste 30 dage. Systemet vil vise en bestemt dato, hvor den forventede dato falder inden for de næste 3 måneder. Hvis udstyret er brugt så lidt, at den forventede dato ligger for langt ude i fremtiden (år), vil systemet ikke vise en dato for at sikre nøjagtigheden af prognosemodellen.

Hvis forfaldsdato er overskredet for en service, vil den viste dato være den dato, hvor servicen fik status som forfalden, og vil ikke blive ryddet, før servicen er udført. Når servicen er udført, vil systemet udfylde en ny forventet dato for den næste service.