Alle samlingerTrackunit ManagerPladser
Hvordan arbejder jeg med Pladser i Trackunit Manager?

Pladser giver dig et opdateret overblik over, hvor dit udstyr befinder sig, så du kan fuldføre projekter hurtigere og mere effektivt.

Opdateret over en uge siden

Med Pladser får du:

• Dashboards, der i realtid beskriver hvordan din flåde arbejder på tværs af pladser eller depoter, så du har de vigtige oplysninger, du har brug for hver dag til at tage hurtige beslutninger

• Automatisk registrering og definition af dine pladser eller muligheden for at indtaste dine pladsgrænser, som du finder det passende, herunder muligheden for at anvende pladslabels baseret på den type plads, der er tale om

• Historisk rapportering for en arbejdsplads, som du kan analysere og bruge som udgangspunkt for positive forretningsresultater for dig og dine kunder

• En API til hurtig og problemfri integration med eksisterende arbejdsgange, systemer og forretningsprocesser

Typer af Pladser:

• Byggeplads: En midlertidig plads, hvor konstruktioner, bygninger eller veje er anlagt, samt hvor eksisterende konstruktioner kan nedrives, renoveres eller udvides

• Depot: En lagerfacilitet for udstyr, mens det ikke er i brug. Brug denne type til udstyrsdepoter

• Arbejdsplads: En fast plads, hvor udstyr anvendes dagligt, såsom lagerbygninger eller fabrikker

• Område: Dækker alle andre typer pladser, og det bør kun bruges til at oprette grundlæggende alarmer

Bemærk: Du skal være Administrator eller Flådeadministrator for at tilføje, redigere og arkivere pladser. Alle brugerroller kan se pladser. Læs mere om brugerroller her

Sådan tilføjes Pladser

Log på Trackunit Manager

1. Naviger til appen Pladser

2. Klik på Opret ny plads

3. Giv pladsen et navn, og vælg en automatisk registreret plads, eller tegn din egen plads, og vælg en pladstype

4. Klik på Næste

5. Indstil en Startdato og Slutdato, og tilføj kontaktoplysninger, hvis det er relevant

6. Klik på Opret plads for at gemme og oprette din plads

Create site_DK.png

Sådan redigeres Pladser

Log på Trackunit Manager

1. Klik på din plads på listen eller kortet

2. Klik på Rediger plads, og foretag ændringer af placering, navn, datoer eller kontakt

3. Klik på Gem

edit site DK.png

Sådan arkiveres Pladser

Log på Trackunit Manager

1. Klik på din plads på listen eller kortet

2. Klik på Arkiv

archive site DA.png

Sådan genaktiveres Pladser

Log på Trackunit Manager

1. Sørg for, at dit filter inkluderer Arkiverede pladser

2. Klik på din plads på listen eller kortet

3. Klik på Genaktiver

4. Bekræft, at du ønsker at genaktivere pladsen, i pop-op-dialogboksen

reactivate site DK.png