Hvordan opretter jeg avancerede aktivitetsalarmer i Trackunit Manager?
Hvordan opretter jeg avancerede aktivitetsalarmer i Trackunit Manager?

Avancerede aktivitetsalarmer muliggør alarmer for et bredere udvalg af Machine Insights.

Opdateret over en uge siden

Denne alarm er kun tilgængelig i Expand- og Leap-abonnementer. Tal med din Trackunit-repræsentant for at få mere at vide om vores forskellige softwareabonnementer, eller klik her

Den avancerede aktivitetsalarm er en udvidelse af aktivitetsalarmen ved at tilbyde mere detaljerede Machine Insights til flådeovervågning.

Som OEM kan du tilpasse alarmerne for at prioritere de mest kritiske indsigter i forhold til vedligeholdelse af dit udstyr.

Nogle indsigter kræver kun én læsning for at udløse en alarm, mens andre kræver flere læsninger for at bekræfte, at et problem foreligger. For at reducere antallet af falske alarmer kan du ligeledes indstille antallet af på hinanden følgende læsninger, der er nødvendige, for at en alarm udløses.

Juster alarmernes alvorlighed for at fremhæve kritiske hændelser, hvorved alle udløste alarmer bliver registreret i dit udstyrs hændelseslog, herunder ikke-kritiske alarmer.

Bemærk: Aktuelle og akkumulerede Machine Insights står i øjeblikket ikke til rådighed som en alarmfunktion.

Sådan opretter du avanceret aktivitetsalarm i Trackunit Manager

1. Log ind på Trackunit Manager

2. Gå til appen Alarmer

3. Klik på Opret ny alarm

4. Vælg Avanceret aktivitetsalarm, og klik på Næste

5. Vælg, om dette skal udløse en kritisk alarm eller en log

6. Vælg den ønskede parameter for Machine Insights fra rullemenuen, for eksempel "Sodbelastningsprocent for dieselpartikelfilter"

7. Vælg alarmudløseren (“mere end >” eller “mindre end <”)

8. Vælg en tærskelværdi, der definerer, hvornår alarmen udløses.

9. Vælg en værdi for antallet af læsninger, der er nødvendige, for at alarmen udløses (på hinanden følgende læsninger)

10. Vælg Hele flåden, gruppe(r) eller Specifikt udstyr, som du ønsker at overvåge, og klik på Næste

11. Vælg den person eller de personer, der skal underrettes, når alarmen udløses (valgfrit), og klik på Næste

12. Indtast Navn på alarmen

13. Gennemgå alarmkonfigurationen, og klik på Opret alarm