Hvordan opretter jeg en aktivitetsalarm i Trackunit Manager?
Hvordan opretter jeg en aktivitetsalarm i Trackunit Manager?

Opret aktivitetsalarmer for at blive informeret om din maskines batteri-, brændstof- eller DEF-tankniveau.

Opdateret over en uge siden

Aktivitetsalarmerne informerer dig om din maskines batteri-, brændstof- eller DEF-tankniveauer, så du ikke behøver at bruge tid på at kontrollere hver maskine manuelt.

Indstil alvorligheden af dine alarmer, og se kritiske hændelser i din opmærksomhedsliste og i status for dit udstyr. Vi vil altid registrere alle udløste alarmer og tilføje dem til dit udstyrs hændelseslog, selv hvis de ikke er kritiske.

Du kan oprette alarmer for tre parametre under Machine Insights:

• Brændstofniveau (%)

• Batterispænding (V)

• DEF tankniveau (%)

Administrér din flådes funktionsdygtighed, og sørg for, at alt er driftsparat, ved at oprette udløserbetingelser for disse tre parametre og blive informeret, når alarmen udløses:

• når udstyr skal tankes op

• ved potentielt tyveri af brændstof

• når batteriet drænes på elektrisk udstyr

• for at sikre, at din DEF-tank ikke løber tør og dermed forhindrer optimal motorydelse

Bemærk: Alarmerne bliver automatisk deaktiveret, når udløsningstilstanden er blevet afhjulpet. Hvis en alarm for eksempel er indstillet til at blive udløst, når en maskines brændstofniveau er under 25 %, vil alarmen blive deaktiveret, når maskinen er blevet optanket, og brændstofniveauet igen er over 25 %. Det betyder, at alarmen forsvinder fra opmærksomhedslisten, og at maskinen ikke længere vil være markeret som kritisk.

Sådan opretter du aktivitetsalarmer i Trackunit Manager

1. Log ind i Trackunit Manager

2. Gå til appen Alarmer

3. Klik på Opret ny alarm

4. Vælg Aktivitetsalarm, og klik på Næste

5. Vælg, om dette skal udløse en kritisk alarm eller en logfil

6. Vælg din ønskede parameter, for eksempel Brændstofniveau, fra drop-down menuen Vælg insight

7. Angiv den værdi, der definerer, hvornår alarmen skal udløses, f.eks. 20 % og klik på Næste

8. Vælg Hele flåden, Specifikke Grupper eller Specifikt udstyr, som du ønsker at overvåge, og klik på Næste

9. Vælg den person eller de personer, der skal underrettes, når alarmen udløses (valgfrit), og klik på Næste

10. Indtast Navn på alarmen

11. Gennemgå advarselskonfigurationen, og klik på Opret alarm

Bemærk: Det kræver tre aflæsninger under udløserværdien, for at alarmen udløses. Det er for at sikre, at du for eksempel ikke modtager en besked under en firmware-opdatering, hvor batterispændingen kan falde.

Operational Alerts DA 1.png

Operational Alerts DA 2.png