Hvordan opsætter jeg en alarm på indgang i Trackunit Manager?
Hvordan opsætter jeg en alarm på indgang i Trackunit Manager?

Opsæt en alarm på indgang og bliv underrettet, når den angivne indgang slås til eller fra for noget af dit udsty.

Opdateret over en uge siden

Bemærk: Hvis du vil vide mere om indgange, kan du se Trackunits vejledninger og manualer.

Sådan opsætter du en alarm på indgang i Trackunit Manager

1. Log ind i Trackunit Manager

2. Gå til Alarmer

3. Klik på Opret ny alarm

4. Vælg Indgangsalarm, og klik på Næste

5. Vælg, om dette skal udløse en kritisk alarm eller en logfil

6. Vælg, hvilken indgang (Indgang 1-4) alarmen skal udløses for

7. Vælg, om den skal udløses, når indgangen tændes eller slukkes, og klik på Næste

8. Vælg Hele flåden, Udvalgt udstyr eller Udvalgte grupper, du ønsker at overvåge, og klik på Næste

9. Vælg eventuelt de personer, der skal underrettes, når alarmen udløses, og klik på Næste

10. Indtast Navn på alarmen

11. Gennemgå advarselskonfigurationen, og klik på Opret alarm