Hvordan opsætter jeg en alarm om pladsbaseret tyveri i Trackunit Manager
Hvordan opsætter jeg en alarm om pladsbaseret tyveri i Trackunit Manager

Lav en alarm om pladsbaseret tyveri og få besked, når udstyr bevæger sig uden for en plads for at forhindre uautoriseret brug eller tyveri.

Opdateret over en uge siden

Sådan opsætter du en alarm om pladsbaseret tyveri i Trackunit Manager

Bemærk: Du skal oprette en plads, før du opsætter en alarm om pladsbaseret tyveri. Se, hvordan du opretter pladser her.

Log ind i Trackunit Manager

1. Gå til Alarmer

2. Klik på Opret ny alarm

3. Vælg Alarm om pladsbaseret tyveri, og klik på Næste

4. Vælg hvilken plads, alarmen skal udløses for under Vælg plads, og klik på Næste

5. Vælg hele flåden, udvalgte grupper eller udvalgt udstyr, du ønsker at overvåge, og klik på Næste

6. Vælg eventuelt de personer, der skal underrettes, når alarmen udløses, og klik på Næste

7. Indtast Navn på alarmen

8. Gennemgå advarselskonfigurationen, og klik på Opret alarm

Site based.png